De bedste solpaneler til 2017 - og videre

I sin bog Bread, Wine, Chocolate, undersøger journalist Simran Sethi ideen om at sætte vores smag ud fra, hvad der er etisk. Hun giver eksemplet på dyrkede kaffe, som er mildeste på miljøet, men når de brygges, stemmer ikke overens med vores typiske ide om, hvad god kaffe smager. (Det smager "jordet" eller med andre ord, ligesom smuds.) Men smag er subjektive, og de ændrer sig gennem hele vores levetid. Så hvad nu hvis vi lavede den bevidste indsats for at forme dem på baggrund af de ændringer, vi ønsker at se i verden?

Sethi kan have skrevet om kaffe, men den samme filosofi kan anvendes på ethvert område, hvor store ændringer venter på at ske - herunder energi.

Kilde: Dwell (venstre); HomeWorldDesign (øverst til højre); SRS Energi via CNET (nederst til højre)

Når du tænker på solpaneler, kan du ikke tænke på design. Traditionelle paneler - de massive rektangler, sort eller blå og reflekterende, arrangeret front og center på tværs af dit tag - kan se alvorlige eller endnu værre, som en eftertanke, uden relation til stilen i resten af ​​dit hus. Men som solenergi er solenergi god til planeten. Og i modsætning til de håndværksmæssige bønner på din lokale hipster cafe kan det også være godt for dit budget.

Bedste solpaneler: [thirstylink linkid = "249177" linktext = "SolarWorld" class = "thirstylink" title = "SolarWorld"], [thirstylink linkid = "249177" linktext = "Canadian Solar" class = "thirstylink" title = "Canadian Solar"] , [thirstylink linkid = "249178" linktext = "Centrosolar" class = "thirstylink" title = "Centrosolar"], [thirstylink linkid = "249179" linktekst = "Axitec Solar" class = "thirstylink" title = "Axitec Solar"] , [thirstylink linkid = "249180" linktext = "Kyocera Solar" class = "thirstylink" title = "Kyocera Solar"]Bedste DIY Mulighed: [thirstylink linkid = "249181" linktext = "Grape Solar" class = "thirstylink" title = "Grape Solar"]Nyeste teknologi: [thirstylink linkid = "249184" linktext = "Dow" class = "thirstylink" title = "Dow"], [thirstylink linkid = "249185" linktext = "CertainTeed" class = "thirstylink" title = "CertainTeed"]

I betragtning af disse fordele er det værd at tænke på solenergi og vores subjektive smag. Kan vi bare lære at elske det traditionelle panel? Eller vil vores efterspørgsel efter æstetik kombineret med vores voksende interesse for solenergi drive forskere for at finde nye alternativer til det omfangsrige rektangel?

I brød, vin, chokolade, Sethis forslag er, at vi stemmer med vores penge og vores opførsel for bedre muligheder. Arkitekt Walter Sedovic fra firmaet WSA Modern Ruins argumenterer for, at vi kan gøre det samme med solenergi. "Det, der er vigtigst, er for folk at holde et åbent sind for at se efter muligheder for at engagere sig og omfavne disse teknologier," fortalte han mig i telefon ", fordi jo mere vi bruger dem, jo ​​mere udvikler de sig, og jo mere de udvikle sig, jo mere bruger vi dem. "Med andre ord, jo mere smuk vi finder vedvarende energi, desto smukkere bliver det.

De bedste solpaneler til dit hjem er dem, du er stolt af at vise frem.

"Nogle mennesker, især i en progressiv by som Austin, vil gerne have bøjningsrettighederne til at gå grøn i naboskabet", siger Andie Marsh, en hjemmekonsulentkonsulent hos TreeHouse, et bæredygtighedsfokuseret hjemforbedringsselskab i Texas. "De vil have panelerne synlige, men stadig rene og koncise - hvilket betyder ingen mosaikdesign."

Hvis du Google "grimme solpaneler", finder du eksempler på blok- og mosaikracer. Den første, som Marsh siger, er ren og koncis, arrangeret i en ryddelig form over hele eller en del af taget. Det andet kan se ujævn og tilfældigt, to ord, der sandsynligvis aldrig har været med i noget kompliment. Mosaiske installationer sker, når dit tag har forhindringer, som ovenlysvinduer, skorstene eller flere niveauer, men en installatør skal kunne arbejde sammen med dig for at få din array til at blive så pæn og strømlinet som muligt.

Kilde: Green Sun Energy Services

Hvis det er nok for dig at gå sol, gode nyheder! Paneler er stadig langt mere tilgængelige end nogen af ​​de nyere sol alternativer, så hvis du vælger dem, vil det være så meget lettere for dig at undersøge, for ikke at nævne finde montører og producenter. Når du handler rundt, vil du gerne have tilbud og sammenligne tilbud, og du vil have mange flere muligheder med paneler end du ville med mere eksklusiv eller ny teknologi.

En fuld solpanel, herunder paneler og alle understøttende dele, kan koste mellem $ 10.000 og $ 40.000, selv om solskatskattelånet vil spare dig 30 procent gennem 2019.Hvis du ikke er klar til at bruge så meget på én gang eller tage et lån, kan du stadig gå sol uden at købe dine paneler. Mange solleverandører tilbyder nu leasingindstillinger, og virksomheder som [thirstylink linkid = "249174" linktext = "SolarCity" class = "thirstylink" title = "SolarCity"] og [thirstylink linkid = "249175" linktext = "Vivint" class = " thirstylink "title =" Vivint "] er kommet ud med strømkøbsaftaler eller PPA'er. Begge disse valg giver dig mulighed for at gå grønt uden at bruge tusindvis af dollars foran. (Husk bare, at du med en lejekontrakt eller PPA ikke sparer ret så mange penge over tid, og din solleverandør, ikke dig, vil få udbytte af eventuelle skattefordele.)

Der er et par måder at tilpasse dit solpanel udseende. Paneler kommer i to farver: sort og blå. De sorte kaldes monokrystallinske paneler, hvilket betyder at de er lavet af enkeltkrystaller af silicium. De blå er polykrystallinske paneler, der er fremstillet af mange siliciumkrystaller smeltet ned og derefter hældt i en støbning. Monokrystallinske paneler er det mest effektive solvalg, men det betyder ikke, at de er dine kun valg. Det betyder bare, at du har brug for flere polykrystallinske paneler til at generere den samme mængde strøm, du kan få med færre monokrystallinske paneler. Så hvis du foretrækker det blå udseende, skal du bruge lidt mere plads på dit tag for at gøre plads til de ekstra paneler.

Afhængigt af dit tag kan du også bestemme, om du skal montere dine paneler i en vinkel på en "vipperamme" eller få dem installeret flush mod din helvedesild. Tiltrammer fungerer som kickstands, løftepaneler, så de kan pege mod solen i en anden vinkel end dit tag. At få den rigtige vinkel hjælper dig med at fange mest energi fra solen, og denne form for installation vil gøre dine paneler skiller sig ud endnu mere.

Kilde: Dwell

Klar til paneler? Start med et installationsprogram.

Når du er klar til at købe dine paneler og vende dit tag ind i din drømmes skinnende strømgenerator, kan du starte med at vælge et lokalt solinstallationsprogram. Kundeservice og tilgængelighed er nøglen, men også holde øje med solide garantier (du skal kunne finde dem, der dækker op til 25 år) og garanteret kredit (pengene tilbage, hvis dine paneler ikke er lige så effektive som din installatør løfter).

Tøv ikke med at spørge potentielle installatører til referencer fra kunder og overveje at tjekke med et forbrugerrevurderingssted som Angies liste for at sikre, at rigtige mennesker kan garantere det firma, du vælger.

Et godt installationsprogram bør have paneler til rådighed fra top-of-line producenter. Ifølge Reviews.com skal en stor solpanel have:

  • En solid historie: Da solpaneler er en langsigtet investering og kommer med langvarige garantier, vil du være sikker på, at din fabrikant ikke folder, før den kan opfylde din garanti. En solid 10-årig track record for business er, hvor du skal starte.
  • Mindst 230 watt strøm: Hvis dine paneler ikke er kraftige, skal du bruge mange flere af dem til at generere den energi, du har brug for, hvilket betyder at du har brug for flere tagflader, og du vil sandsynligvis ende med at bruge flere penge.
  • En effektivitetsvurdering på mindst 16,5 procent: For et solpanel bestemmes effektiviteten af ​​en panelets effekt i forhold til dens størrelse. Af de ovennævnte grunde er små og mægtige vejen at gå.
  • Fremragende kundeservice: Hvis alt går godt, og den installatør du vælger, ikke går i brug i løbet af garantiperioden, skal du aldrig tale med din solpanelproducent overhovedet. Men bare hvis du har brug for at arbejde sammen med virksomheden, er det bedre at være venlig, hjælpsom og tilgængelig.

Baseret på disse punkter er de øverste valg [thirstylink linkid = "249176" linktext = "SolarWorld" class = "thirstylink" title = "SolarWorld"] efterfulgt af løbere, [thirstylink linkid = "249177" linktext = "Canadian Solar "class =" thirstylink "title =" Canadian Solar "], [thirstylink linkid =" 249178 "linktext =" Centrosolar "class =" thirstylink "title =" Centrosolar "], [thirstylink linkid =" 249179 "linktext =" Axitec Solar "class =" thirstylink "title =" Axitec Solar "] og [thirstylink linkid =" 249180 "linktext =" Kyocera Solar "class =" thirstylink "title =" Kyocera Solar "].

Rooftop sol er ikke den eneste vej!

Paneler behøver ikke engang at være på top af dit hus længere. 28th Street Apartments i South Los Angeles er et eksempel på, at paneler installeres lodret på den solrige sydlige side af bygningen. "En del af dette overkommelige boligprojekt er en historisk 1926 YMCA oprindeligt designet af Paul Williams, den første afroamerikanske, der skal certificeres som arkitekt vest for Mississippi," skriver Alissa Walker for Gizmodo. "Bygningen er en perle, både æstetisk og kulturelt, og det var utroligt vigtigt at holde Williams vision så intakt som muligt." Det vertikale array afspejler maskestrukturen på siden af ​​bygningen, som om solenergi var en del af Williams 'vision i første omgang.

Kilde: Foto af Brian Lane via Gizmodo

Hvis du slet ikke ønsker paneler på dit hus og har nok plads på pladsen, kan du måske vælge mellem bundpaneler.Fordi denne slags array ikke kræver, at du laver huller i dit tag, er det også et godt sted med lav risiko for at udforske DIY muligheder. Disse kits spænder fra små arrays til større, der kan generere al den elektricitet, du har brug for, afhængigt af hvor du bor, og hvor meget energi du bruger. En af de førende producenter af DIY solvarmesæt er [thirstylink linkid = "249181" linktext = "Grape Solar" class = "thirstylink" title = "Grape Solar"], hvis produkter du kan hente på store kæder som [thirstylink linkid = "249182" linktext = "Home Depot" class = "thirstylink" title = "Hjem Depot"] eller [thirstylink linkid = "249183" linktext = "Costco" class = "thirstylink" title = "Costco"].

Kilde: Home Power via Pioneer Settler

Den største ulempe ved DIY muligheder er, at du ikke vil få hjælp fra en installatør til at finde ud af lokale koder og incitamenter. Moder Jord Nyheder lægger trinene til DIY solbrønd og advarer om, at sammensætningen af ​​dit solkasse vil tage mere arbejde end at samle et IKEA bord. "Du vil snart blive fortrolig med hjemmesiderne for de virksomheder, der fremstiller delene - især" download manualer "-området," skriver forfatteren. Men dette ekstra arbejde vil være det værd for nogle mennesker: kits løber omkring $ 5.000 til $ 20.000 og er berettiget til solbeskatningskreditkortet, hvilket gør dem langt mere overkommelige end panelarrayer dig gør ikke er nødt til at sammensætte selv.

Uanset om du vil råbe din grønne krigerstatus bogstaveligt talt fra dine hustage eller få dine solværdier fra et hemmeligt hjørne af din værftet, vil siliciumpaneler være det nemmeste at finde, købe og installere. Men de er næppe det sidste ord i solenergi.

Ikke i paneler? Integrere sol i dit hjem - begyndende med singlen.

Da helvedesild og solpaneler allerede kan eksistere på taget, kan du overveje at kombinere dem med én ting, der tjener begge funktioner: holde elementerne ud af dit hus og bringe solens energi ind.

Solfangeren er allerede her. Det er endnu ikke så bredt tilgængelig, eller så effektivt som solpanelet, men det repræsenterer bare begyndelsen på en ny, voksende tendens med byggintegrerede solceller eller BIPV for kort. Som navnet antyder, installeres BIPV som resten af ​​dit hus bliver bygget, så det er virkelig kun en mulighed, hvis du er klar til at udskifte dit tag, eller hvis du arbejder på at designe et brugerdefineret hjem.

Da Chris og Diane Murphy begyndte at planlægge deres hus i Greenwich, Connecticut, for nogle år siden besluttede de at "det ville blive grønt, og det ville være smukt." For dem var solskåner en naturlig pasform.

Sammen med sin bror Sean ejer Chris Murphy Brothers Contracting, der understreger, at "bygningsgrøn er bare ved at opbygge smarte." Murphy Brothers, der er bygget med Crozier Gedney Architects, er et perfekt eksempel på den slags arkitektur, der ikke fungerer som godt med solpaneler: Det er bygget i en kystnær kolonistil, med ikke kun en eller to fly, der udgør taget, men mindst syv. På dette tag er solspånene subtile og fanger lyset som islakker.

Kilde: Murphy Brothers Contracting

Jeg talte om Murphy Brothers 'filosofi med selskabets direktør for ny forretningsudvikling, Michael Murphy (ingen relation til Chris og Sean: "Vi er ligesom Ramones," siger han).

Michael Murphy bekræftede at helvedesild er endnu ikke så effektiv som paneler, fordi deres primære formål hidtil har været at være et bedre alternativ, ikke en mere kraftfuld. En typisk 5kW installation kan reducere dine udgifter med ca. 57-74 procent. For denne meget magt ville du have brug for enten omkring 22 paneler eller 84 helvedesild. De fleste vælger at lægge helvedesild på bare en del af deres tagrum, som Chris og Diane Murphy gjorde. Men det er muligt at dække hele dit tag med dem for endnu mere strøm og besparelser.

Fordi de gør to arbejdspladser på en gang, koster solbrænder mere end enten almindelige helvedesild eller solpaneler alene. Men de er også berettiget til solbeskatningskreditkredit og betaler sig selv i energibesparelser over tid, hvis du ikke planlægger at flytte et stykke tid. Chris Murphy ønskede at sit hjem være et skinnende eksempel for at vise sine kunder, at "ved at bruge omkring 15 procent mere foran, kunne de spare 50 procent om året på deres energiregning."

De store solstrålefabrikanter lige nu er [thirstylink linkid = "249184" linktext = "Dow" class = "thirstylink" title = "Dow"] og [thirstylink linkid = "249185" linktext = "CertainTeed" class = "thirstylink" titel = "CertainTeed"] (Murphy Brothers har brugt Dow i omkring to år). Da helvedesild er bygget ind i dit hjem og ikke tilføjes senere, ligesom silikonpaneler, arbejder du sammen med en arkitekt og entreprenør snarere end en solinstallatør. Michael Murphy anbefaler også at bringe en person til blandingen: en energikonsulent.

"Jeg vil sige, at den første person, du gerne vil hen til, er en energikonsulent," siger han. "Se om der er nogen der passer til din filosofi med deres praksis, og så fra der, hvis du har det godt, skal du have dem som en del af dit hold. Tag så med arkitekten og entreprenøren. "På den måde vil grøn teknologi være en del af planen fra starten, snarere end en eftertanke, der presses ind i et design senere.

Michael Murphy har arbejdet i konstruktion i 30 år.Hans tanker om vedvarende energi og etisk forbrug echo Sedovic og Sethi er også. "På grund af samtalen om energieffektivitet og bygningernes mere miljømæssigt ansvarlige, ser du ting tømme ned i huse, der er standard praksis i dag," siger han.

"Se på det enkle toilet. For 15 år siden, hver gang du skyllede toilettet, gik 3,5 liter vand ned i røret, ikke? Så sagde de nej, det kunne du ikke gøre du var nødt til at skære det halvt, så de skar det halvt og havde disse toiletter, der var forfærdelige, og folk spylede dem tre gange, som brugte endnu mere vand. Men i dag er toiletter utroligt gode, og de bruger kun i nogle tilfælde mindre end en gallon vand. "

Du kan tænke på solteknologi som værende et sted i den sidste etape af toiletter. Det er ikke kun mere effektivt, fantasifuldt og overkommeligt end før, men gennem forskning fortsætter med at blive endnu bedre.

Solens fremtid er et designparadis.

Alternativ solteknologi slutter ikke med singlen. Ligesom det dybe hav er det fyldt med bizarre, vidunderlige former, der strækker grænserne for fantasien. Her er nogle af mine favoritter:

Kilde: Nice Arkitekter via Skifer

Dette ægformede lille hjem er en drøm inde i et mareridt - din tilflugt i kanten af ​​et post-apokalyptisk univers.

Kilde: Solardome

En manhule, en hun shack, et tilbagetog for en meget lille hippie kommune, kan dette geodesiske drivhus gøre alt, men bevare dine hemmeligheder fra omverdenen.

Kilde: Sphelar Power Corporation via Gizmodo

Okay, den næste er ikke så underligt. Det er bare en ostegratre, der kan udnytte solens energi fra enhver retning. Forestil dig et tag fuld af dem, som robot hud dækket af elveblest.

Kilde: Rawlemon via Gizmodo

Om dagen er en venlig marmor på himlen, denne orb, der kan fange lys fra både sol og månen, bliver til Saurons øje.

Forskere i Kina, der beviser, at intet er mere poetisk end videnskaben, har lige netop udviklet et solpanel, som kan generere strøm fra ydmyge regndråber.

Nogle af denne nye teknologi er allerede tilgængelig (som Ecocapsule, som sælger for godt under 80.000 euro), mens nogle af det stadig udvikles uden udgivelsesdato endnu i syne, som solcreme. Meget af det er gjort muligt takket være noget, der hedder "tyndfilm" solteknologi. Mens paneler er lavet med silicium, fremstilles tyndfilm med flere forskellige forbindelser, især to hovedstoffer: cadmium tellurid (CdTe) og kobberindium gallium diselenid (CIGS). Tynd film er ret bogstaveligt mere fleksibel end traditionelle siliciumpaneler, så det kan tage alle mulige former: vinduer, film, du kan anvende til dine vinduer - selv maling.

Et halvt transparent solskygge lyser TGV højhastighedstogstationen i Perpignan, Frankrig.(Kilde: Wikimedia Commons)

Tynd film har eksisteret siden slutningen af ​​1970'erne, da den gjorde den soldrevne regnemaskine mulig. Hvis du stadig har en sådan lommeregner, og ikke bare en telefonapp, kan du se den i den lille iriserende strimmel øverst. Selvom det har eksisteret i så mange år, er det ikke vokset så meget som solpanelet, fordi det ikke er effektivt. Det er også lavet med elementer, der er mindre rigelige og mere giftige end silicium. Men det kan alle ændre sig nu.

For nylig er tyndfilm begyndt at overgå siliciumpaneler i effektivitet. Forskere har også fundet nye forbindelser, som kobberzink tin sulfid (CZTS), som ikke kun er mere effektive, men også ikke-toksiske og fornyelige.

Bortset fra kemi er en anden komplikation for tyndfilm og de bygningsintegrerede materialer den bruges til, at den tilhører to verdener: solenergi og konstruktion. Disse to industrier har forskellige koder og endda forskellige målesystemer: Byggebranchen måler komponenter i kvadratmeter, mens solindustrien måler i watt. At være i krydset har det også færre dedikerede specialister på alle trin fra forskning (hvor miljøforskere, ingeniører og arkitekter måske ikke kommunikerer) gennem installation og vedligeholdelse (hvor du måske har problemer med at finde en elektriker, der er villig til at arbejde på toppen af en høj kommerciel bygning).

På trods af disse forhindringer vokser efterspørgslen efter alternativ solteknologi på grund af de mange former, det kan tage. Sedovic ser frem til en række sfæriske, støbte og endda 3D-trykte solceller, der overstiger det, vi endda kan forestille os lige nu. "Det ville være fantastisk," siger han. "Det kunne virkelig påvirke vores arkitektoniske ordforråd."

De rigtige betingelser for at gå sol

Når du går i solen, skal du overveje egenskaberne ved dit hus - eller din gård, hvis du går med jordpaneler. Udover det er der flere vigtige faktorer at huske på om dit miljø også:

  • Temperatur: Dette er kontraintuitivt, men solceller er mere effektive i koldere vejr. Ligesom din computer kan bremse som den overophedes, så kan disse celler. Men da koldere vejr sandsynligvis betyder mere sne og færre sol dage, har hver region sine fordele og ulemper for solenergi.
  • Skygge: Jo flere store træer du har støbt deres skygger på tværs af dit hus, desto mindre levedygtige areal har du til sol.
  • solindstråling: Hvor meget sollys får din ejendom? Hvis du bor i en evigt overskyet region, har du færre solide soldage.

Både Michael Murphy og Walter Sedovic siger, at det nordøstlige USA ikke er det mest solvenlige område på grund af de komplekse tage (med deres gavle og høj skorstene), de gamle træer og antallet af grå dage om året. For Murphy Brothers betyder det, at sol kun er en del af at gøre et hus energieffektivt sammen med byggematerialer som isolerede beton og bordplader af genbrugspapir.

For Sedovics firma betyder det at kombinere sol med andre former for vedvarende energi, som vind, tidevands og geotermisk. Det betyder også, at selskabet sjældent inkorporerer solteknologi i sine designs, bortset fra bygninger, der allerede er fra nettet, som fyrtårne.

Men Sedovic mener, at han snart vil have en spændende chance for at bruge solskin. Lige nu arbejder han på et design til restaurering af Muscogee (Creek) Nation's Council House i Okmulgee, Oklahoma. Huset blev bygget i 1878, og derefter fjernet af den amerikanske regering 30 år senere. Kun i 2010 var Muscogee-folk i stand til at købe det tilbage.

Oklahomas klima er bedre for solenergi end New York, og Sedovic mener, at dette kan være den perfekte chance for at bruge ny teknologi på en meningsfuld måde. "Jeg tror, ​​at det også supplerer Creek Nationens eget intellekt," siger han, "er meget fremtidsrettet i alle de ting, de gør i deres sociale konstruktioner, uddannelsesmæssige konstruktioner, ligestilling mellem mænd og kvinder osv. De er en virkelig bemærkelsesværdig kultur, og det ville passe godt ind i det. "

Efterhånden som teknologien udvikler sig, kan vi flytte både fremad og bagud mod et mildere, mere samarbejdsforhold med Jorden.

Hvis du stadig ikke vil ændre dit hus eller værftet overhovedet, skal du tjekke samfundssol.

Vi har dækket sol, der stjæler spotlighten, solenergi, der passer perfekt sammen, og sol, der gemmer sig fra udsigten, monteret på jorden. Men der er endnu en mulighed, en endnu mere diskret end jordbaserede paneler, og det er fællesskabssol. Ellers kendt som en fælles vedvarende energi arrangement, det indebærer at bruge energi fra paneler placeret langt ude af syne på en sol gård.

Fællesskabets sol er stadig ret ny - der er indtil videre kun 89 projekter i USA. Men jeg er interesseret i at holde øje med det af flere grunde: Det springer ikke kun spørgsmålet om æstetik sammen; men præsenterer også det laveste engagement, og det er perfekt til lejere. Flere muligheder som denne kunne fremskynde spredningen af ​​vedvarende energi og gøre verden så meget grønnere.

Bundlinjen

Der er noget magisk om at finde glæde og dyd på samme sted, som et antioxidantrig glas vin eller The Daily Show. Hvis du er åben for det, kan vedvarende energi leve lige på dette sted. Jo mere energi kreative mennesker - fra forskere til arkitekter - sætter ind i det, og jo mere vi forbrugerne kræver det, desto mere vil det blomstre på uventede og revolutionerende måder.

"Solen er omtrent så udbredt som en naturressource kunne komme," siger Marsh. "Alle kunne generere elektricitet fra det, hvis du viste dem hvordan. Og vi vil kun blive bedre til at udnytte den. "

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar