Solpaneler i Atlanta

Indholdsfortegnelse:

Solpaneler i Atlanta
Solpaneler i Atlanta
Anonim

Spare penge og redde planeten? Det lyder måske for godt til at være sandt, men vær sikker på at skære ned på dine regninger og CO2-fodaftryk samtidig er ikke så skør som det lyder. Mellem føderale og statslige skattefradrag, ny teknologi og faldende energibetalinger er solpaneler mere overkommelige end de nogensinde har været. Alt du behøver er 100 kvadratmeter ubeskyttet takplads, og solens stråler er dine til at tage.

Men hvordan bestemmer du hvilke solpaneler der passer bedst til dit hjem? Og hvad med den bedste finansieringsmulighed - at bruge alt fra $ 15.000 til $ 20.000 på et system er amasse at overveje. Vi tilbragte timer poring over jargon, statslige og føderale love, tal og grundlæggende videnskab bag omskiftning til solen, så du ikke behøver at. Fortsæt med at læse til Atlantas mest pålidelige solpanelinstallatører, det grundlæggende inden for solteknologi og et skøn over, hvor meget strøm du kan producere med kun 5 paneler.

Freshome's Top 4 Solar Panel Installatører i Atlanta

Vores team vurderede solpanelfirmaerne lokale til det større Atlanta-område. For den mest omfattende analyse undersøgte og kaldte vi hvert firma, evaluerede dem om deres kundeserviceroplevelse sammen med deres tilbuds grundighed og bredde. Vi vurderede også websitetets professionalisme og anvendelighed, fordi det sidste du har brug for, når du dyker ind i solenergiens verden, er at blive overvældet på en virksomheds hjemmeside.

Solenergi USA of Atlanta770-754-0200

Solar Energy USA of Atlanta er et akkrediteret Better Business Bureau firma med en A + rating. Det servicerer hele metro-Atlanta-området og hjælper tusindvis af beboere med at spare penge fra deres Georgia Power, Cobb EMC eller Flint Energy regninger.

Det tager ikke lang tid at indse, at dette firma handler om personalisering og uddannelse (hjemmesiden indeholder endda en solliste for at hjælpe dig med at lære dig solenergiets ordforråd). Det viser også en stor forståelse for de varierende behov hos boligejere ved at tilbyde delvise solsystemer til dem, der ikke har tilstrækkelig ubeskyttet takplads til et komplet system.

I sum er Solar Energy USA of Atlanta super lidenskabelig om solenergi, let at tale med over telefonen og udstyret med alle de bedste produkter til at udstyre dit hjem for at begynde at spare på energi hurtigt.

Southern View Energy888-460-8002

Når det kommer til sol-el-systemer, sørger Southern View Energy for en omfattende tilgang, der er skræddersyet til beboernes behov overalt i det nordlige Georgien. Kunderne modtager et specialbygget system designet af uddannede installatører - som alle har opnået NABCEP certificeringer (Nordamerikanske bestyrelsen for certificerede energipraksis).

Southern View Energy bruger to af vores anbefalede solpanelmærker: Kyocera og Canadian Solar. Det er også specialiseret i off-grid sol elektriske systemer, solvarme varmt vand, bygning bevarelse og meget mere. Så hvis du er interesseret i at tage et soldrevet hjem til det næste niveau, er dette firmaet for dig.

Hvad mere? Southern View Energy har utroligt flotte repræsentanter. Vi ringede tilbage inden for 24 timer efter vores første forespørgsel og kan garantere sin A + rating af Better Business Bureau.

Soenso Solar770-973-6298

Soenso Solar er en stor lokal mulighed. Lanceret i Marietta, Georgia for over 10 år siden, er det en fuld service installatør, der har en overflod af stjernernes Yelp anmeldelser fra Chattanooga, TN, Georgien og overalt imellem. Vi kan lide Soenso, fordi de indeholder den ekstra fordel ved et web-aktiveret datalogningssystem. Du kan drage fordel af dette kommunikationsværktøj til at optage driftsdataene til din solcellepanel (ofte kaldet PV).

En ting at overveje: De solbriller af solcelleanlæg Sorenso Solar tilbud er ikke inkluderet i vores bedste solpanel liste nedenfor. Det virker sammen med Schuco, MAGE, Conergy, Evergreen og Sharp brand sol PV celler. Det er ikke en aftale-breaker på nogen måde; bare sørg for at tjekke panelerne mod vores tre kvalitetsstandarder (en 25 års garanti, 16,5 procent effektivitet og en maksimal effekt større end 230W).

DaSolar Energy877-331-1235

DaSolar Energy er et nationalt selskab med en solid forståelse af branchen. Hvis du leder efter muligheder, er det en af de stærkeste konkurrenter på markedet. DaSolar tilbyder stort set alt: monokrystallinske solpaneler, polykrystallinske solpaneler og tyndfilm solpaneler.

Hvad betyder det? Du kan gå til pricier og mere effektiv (monokrystallinsk), brugerdefinerbar og billigere (tynd film), eller et sted i midten (polykrystallinsk). Den tynde film kommer også i en række farver, selv om effektiviteten varierer afhængigt af farve.

DaSolar tilbyder også solpanel kits, som er nye modulopbyggede solpaneler, som du kan samle dig selv. DIY sol er en ny, men voksende industri, og hvis du vil give solen et forsøg, men ikke er klar til at begå, er det en god vej at gå. Hvis det ikke er din stil, sender de en professionel solpanelinstallatør for at høre dig om et personlig design til dit hjem.

Finde de bedste solpaneler i Atlanta

Solpaneler er en boligforbedringsinvestering, ligesom renovering af dit køkken eller renovering af dine trægulve. Det betyder at du ikke bør betale for billige paneler, bare fordi de tilbyder en 25 års garanti. Du ønsker at få mest energi fra højkvalitets paneler - at udskifte dine paneler er meget dyrere end at shelling ud et par ekstra bucks på dit første køb.For at hjælpe dig med at bestemme et solpanels dygtighed, sætter vi standarderne med en minimumseffektivitet på 16,5 og en minimums maksimal effekt på 230 watt. Nedenfor finder du Freshoms bedste valg til bedste solpaneler i Atlanta.

  • Solar World
  • Canadiske sol
  • Axitec
  • Kyocera Solar

Solar Power i Atlanta

Atlantas solpolitikker og incitamenter

Der er gode nyheder og dårlige nyheder, når det kommer til at skifte til solenergi i Atlanta. Den gode nyhed: dig vilje spare penge, hvis du installerer et solenergisystem. De dårlige nyheder? Det vil tage længere tid at modtage dit investeringsafkast, og afhængigt af hvilken finansieringsmulighed du vælger, kan du betale lidt mere per måned på kort sigt.

Alle i USA er berettiget til Federal Solar Investment Tax Credit, en 30 procent dollar-for-dollar skattelettelse i selskabsskatten eller den person, der ansøger om kreditten. Mange gange bruger installationsselskabet denne kredit til at holde omkostningerne lave. Ellers har Georgien gjort meget lidt for at stimulere til at skifte til solenergi.

Problemet ligger i Georgiens mangel på en Renewables Portfolio Standard, som kræver, at staten kilde en vis procentdel elektricitet fra rene kilder. Manglen på en RPS betyder, at staten ikke er motiveret til at fremme solenergi. Heldigvis har de for nylig overgå Solar Power Free Market Financing Act fra 2015, som giver dig muligheder for solleasing, lån og købsaftaler.

Disse finansieringsmuligheder betyder, at du kan leje dine solpaneler fra installationsfirmaet, hvis du ikke ønsker at skalle ud for et solsystem på forhånd. Fordi forsyningsselskaber er forholdsvis billige i Georgien, vil dine månedlige betalinger typisk være lidt større end reduktionen af din elregning. Du vil spare penge på lang sigt, da din rente typisk vil være lavere end den årlige stigning i nytteomkostninger.

Hvis du har råd til det, er køb af dit solsystem upfront den mest omkostningseffektive måde at gå på lang sigt. Du vil kvalificere dig til skattekredit og spare på din elregning fra dag 1.

Hvad kan man forvente

Atlanta modtager omkring 1715 høstbare kWh om året, og den gennemsnitlige boligpris pr. KW er 11 cent - det er 2,36 procent lavere end den nationale sats. Vi lavede nogle konservative beregninger baseret på disse tal for at se, hvor meget strøm du kan producere om et år, og som du kan se kan 15 eller flere paneler få dig en god del af forandring.

Hvordan arbejder solpaneler?

Lad ikke videnskabelige ord som "fotovoltaiske" skræmme dig. At høste solens stråler til dine energibehov er faktisk en ret simpel proces. Solpaneler består af solceller (solceller), som indsamler solens stråler og konverterer dem til elektricitet. Det fotovoltaiske materiale består typisk af enten monokrystallinsk silicium, polykrystallinsk silicium eller tynd film.

Uanset materialet får solens stråler elektronerne i solpanelcellen til at undslippe og skabe en elektrisk strøm. En omformer konverterer derefter den likestrøm (DC) til vekselstrøm (AC), som strømmer ind i dit hjem sikringsboks. Ethvert overskud af vekselstrøm sendes tilbage til forsyningsselskabet og igen får du en skattekredit, som svarer til billigere elregninger.

FAQ

Kan solpaneler modstå vejret i Atlanta?

Solpaneler er ca. 3 fod ved 5 fod med 3,2 mm tykt hærdet solglas. Glaset er designet til at modstå hagl og høje vinde. Alt i alt skal de kunne klare alt vejr, som Atlanta kaster på dem. Uanset om du skal glemme at spørge din boligejers forsikringsselskab, hvis det dækker solpaneler, fordi mange virksomhedergøreinkludere dækning.

Hvad er netmåling?

Dine solpaneler fanger solens stråler hele dagen, og du er ikke altid hjemme for at høste fordelene ved overskuddet af mid-dags sol. Netmåling giver dig mulighed for at lagre den overskydende energi til brug på et senere tidspunkt. Tænk på det som en solspargel - det gør det muligt for din måler at rotere baglæns, så du har energi til at bruge, når solen går ned.

Hvor lang tid tager installationen?

Installation tager overalt fra tre dage til to uger. Imidlertid skal solpanel installationsfirmaet få de nødvendige tilladelser og godkendelser fra byen Atlanta før installation - denne proces kan tage overalt fra en til tre måneder. Nogle gange er det kortere, men det er vigtigt, du ved hvad du kan forvente. Under alle omstændigheder vil dit installationsfirma gennemgå godkendelsesprocessen i sin helhed.

Ændrer solpanelfarven deres effektivitet?

I de sidste par år har solpanelvirksomheder opet deres spil og tilbyder nu paneler i forskellige farver. Bemærk dog, da disse æstetiske valg kommer til en pris - nogle farvede paneler er mindre effektive end andre.

Navy er typisk lavet af polykrystallinsk, mens sort er lavet af monokrystallinsk materiale. Monokrystallinsk er dyrere, men også mere effektiv. Vi anbefaler at spørge din solentreprenør om, hvorvidt den øgede effektivitet er tilstrækkelig til at dække de forrige omkostninger ved sorte paneler.

Hvordan har solpaneler gavn for miljøet?

Virkningen af solpaneler på vores miljø written er enorm. Tænk over det: Solen er alligevel slået ned på os, så vi kan lige så godt udnytte det til vores egne enheder. Det typiske SolarCity solsystem modvirker 178 tons kuldioxid over en 30 års tidsperiode.Har du brug for en referenceramme? Det svarer til at plante 10 fodboldbaner med træer. Whoa.

Handle

Kort sagt: Solkraft er en stor investering, så længe du kan miste de oprindelige omkostninger. Og selvom staten Georgia's skatteincitamenter er beklageligt uhyrlige, betyder føderale skattekreditter og reducerede energiregninger, at du stadig kan spare penge på lang sigt. Giv dine lokale installatører et opkald for at få et tilbud på dit hjem - de hjælper dig med at finde det perfekte system til dit budget.

Lokale installatører: Solar Energy USA of Atlanta, Southern View Energy, Soenso Solar, DaSolar Energy

Freshome's Top Solar Manufacturers: Solar World, Canadian Solar, Axitec, Kyocera Solar

Populært emne.