Solpaneler i Orange County

Indholdsfortegnelse:

Solpaneler i Orange County
Solpaneler i Orange County
Anonim

Med gennemsnitligt 283 solskinsdage om året synes Orange County at være det perfekte sted at udnytte solenergi til dine daglige behov, ikke? Det er bestemt en levedygtig mulighed, men svaret er ikke helt så ligetil som en simpel "ja". Der er en masse af faktorer, der skal tages i betragtning: størrelsen af dit tag, solpanel omkostninger, Californiens statslige incitamenter vedrørende brug af solpanel og det firma du vælger at hjælpe dig med at installere panelerne - for blot at nævne nogle få.

Heldigvis har vi hos Freshome taget det på os selv at analysere jargonen, numrene og grundvidenskaben bag at skifte til sol, så du kan træffe en uddannet beslutning om de bedste solpaneler i Orange County. Før vi begynder, opfordrer vi dig til at læse op på solpaneler og sørge for at dit hjem og leveforhold opfylder følgende kriterier: Du har mere end 100 kvadratmeter ubeskyttet takplads, du har et tag, der er i god stand, og du ejer dit hjem. Forstået? Store.

For boligejere kan solenergi være et godt alternativ, der sparer penge på din elregning og hjælper dig med at mindske din indvirkning på miljøet. Hvis du får et solidt investeringsafkast gennem nedsat energiregninger og skatteincitamenter, er der ingen grund til ikke at installere dem. I denne artikel vil vi give dig en smule baggrund på de bedste solpanelinstallatører i Orange County og hjælpe dig med at finde ud af om solenergi er den rigtige for dig. Lad os komme igang.

Freshome's Top 6 Solar Panel Installatører i Orange County

Vi undersøgte de bedste solpanelinstallatører i Orange County og vurderede dem på grundlag af kriterier som kundeservice, garantitilbud, effektivitet og forventet vendingstid.

Hvad fandt vi? Der er mange rigtig gode solpanelinstallationsvirksomheder i Orange County, hvilket giver mening i betragtning af, at Californien tegner sig for de fleste soldrevne bygninger i USA. Følgende fem firmaer wowed os med deres kundeservice og personalisering tilbud - være sikker på at disse installatører vil tage sig af dig og få jobbet gjort. Derudover har flere af dem over 20 års erfaring, hvilket er en stor del i denne udviklingsindustri.

Sullivan Solar Power949-387-3399

Der er meget at lide om Sullivan Solar Power. Før du selv begynder, analyserer virksomheden dine elregninger og giver en grundig evaluering af stedet for at afgøre, om solpanelinstallation passer til dig. Det vil tilpasse planen til dig, baseret på dine individuelle midler og mål, og derefter præsentere dig for et omfattende forslag. Bonus: Sullivan papirer al regeringen både på stats- og føderalt niveau.

Sullivan Solar har et ry, der begynder selvtillid. Den har en A + rating på BBB, har været i erhvervslivet over 10 år og har installeret over 4.000 solsystemer. Det tilbyder SunPower brand solpaneler.

Petersen Dean510-771-1775

Petersen Dean tilbyder seks pakker til boligbyggeri baseret på takstørrelse. Det bruger SolarWorld-paneler, der er lavet i Portland, Oregon, og tilbyder 25 års garanti på disse paneler, mens omformerne er fremstillet af Fronius og leveres med en 10 års garanti.

Det har været i erhvervslivet over 30 år og er en Bedre Business Bureau akkrediteret virksomhed med en A + rating. Firmaet rådgiver dig også om designlayout - noget der kan kræve meget evaluering - efter en gratis konsultation. Vi talte for nylig med en repræsentant over telefonen og kan garantere et utroligt stort kundeservice. Vi stillede spørgsmål til medarbejderen kunne ikke svare, så hun kontaktede sin overordnede og straks ringede os tilbage.

HelioPower951-790-0218

HelioPower køber sine solpaneler fra over 10 virksomheder, hvilket betyder at du har masser af muligheder. Virksomheden bruger mange af vores bedste solpanelfirmaer, herunder Solar World og Canadian Solar. Panelgarantier varierer afhængigt af hvilket mærke solpanel du ender med at vælge, selvom de typisk varer i mindst 25 år

HelioPower har været i drift i over 15 år, og i den tid er det lykkedes at opbygge over 4.500 solsystemer. Det tilbyder tjenester på tværs af en stor del af det sydlige Californien og kender de love, regler og smuthuller inde og ude. En repræsentant fortalte os, at mens tilladelsen kan tage mellem 3 og 6 måneder, er installationen så hurtig som 1-3 dage. (Mange af de virksomheder, vi har gennemgået, tillægger så meget som to uger til et færdigt projekt.)

Revco949-367-0740

RevCo er et familieejede og drevet selskab, der har været i erhvervslivet over 40 år. Det er veletableret i Orange County og tilbyder solpanelinstallation udover solvarme. Det fungerer sammen med LG, SunPower og Solar World (Freshome anbefalet) paneler.

Dette firma er en god mulighed, hvis du ikke er sikker på, hvilken finansieringsmetode du ønsker at forfølge. Det tilbyder leasing, forstår CSI-rabatprogrammer ind og ud, og vil også samarbejde med dig om strømkøbsaftaler. Det er også en autoriseret forhandler for mange af vores anbefalede solpanel mærker. Bonus: Du får $ 1000 tilbage, når du henviser til en ven.

Forny Solar Electric949-484-9245

Renew Solar Electric er et Orange County selskab gennem og igennem. Dette firma har været i området i over 20 år og var yderst hjælpsomme over telefonen.

Hvad er dejligt med Renew Solar Electric er grunden, som den nærmer sig hørings- og evalueringsprocessen.For det første evaluerer det, hvilke systemer der bedst kan integreres i dit rum (det bruger typisk SunPower brand solpaneler) og udfører derefter en feasibility undersøgelse og energiregion for at finde ud af om konverteringen til sol er virkelig en levedygtig løsning baseret på din placering. Når virksomheden har bekræftet, at du er god til at fortsætte med at skifte til sol, er du forsynet med et detaljeret forslag med en cost-benefit-analyse. Du vil i detaljer se, hvor meget du sparer på din elregning og levetidsværdien af solpaneler.

Finde de bedste solpaneler i Orange County

Når det kommer til solpaneler, er det bedre at uddele lidt flere penge til kvalitet. Billige paneler varer ikke: de kan bryde, og garantier kan løbe tør. For at få mest holdbarhed og strøm ud af dine paneler, er det bedst at investere i et panel, der opfylder tre standarder: minimumseffektivitet på 16,5, minimum maksimal effekt 230W og 25 års garanti.

Sørg altid for at spørge din installatør om de paneler, du køber. Her er Freshoms bedste anbefalede mærker - mange af dem tilbydes af installatørerne vi fremhævede ovenfor - du skal bede din installatør om at give mere information om, hvilken en passer til dig. Begræns ikke dig selv med disse muligheder, men de er absolut det bedste sted at starte din søgning.

  • Solar World
  • Canadiske sol
  • Axitec
  • Kyocera Solar

Solar Power i Orange County

Orange Countys solpolitikker og incitamenter

Det er ingen hemmelighed, at Californien er en stat, der nyder sin retfærdige andel af solen. Med 9 millioner mennesker i Greater Los Angeles-området er det kun fornuftigt at udnytte alt det fri energi, der hælder ud fra himlen. For at mindske efterspørgslen efter elektricitet har Los Angeles Department of Water and Power (LADWP) sikret, at der er masser af fordele og incitamenter på plads for at gøre sættepaneler på dit tag umagen værd.

Du kan læse alt om, hvordan du ansøger om incitamenter her, men vi bringer det ned til det grundlæggende for dig: alle skattepligtige, der installerer et solsystem, er berettiget til en 30 procent føderal kredit for kvalificerede udgifter. Federal Solar Investment Tax Credit er en dollar-for-dollar skat reduktion i selskabsskatten eller den person, der ansøger om kredit. Mange gange bruger installationsselskabet denne kredit til at holde omkostningerne lave.

Installatøren arbejder typisk også for staten og vil anvende på Californien Incitamentsprogram på dine vegne - deres rabat- og tilbagebetalingssystem evaluerer flere faktorer, herunder anvendelsesområde, systemstørrelse og ydeevne og effektivitet i dit solsystem. Og selv om Californien ikke tilbyder nogen solskattenekvoteringer, vil de ikke revurdere din ejendomsværdi, efter at du har installeret dit system, så dine skatter forbliver de samme.

Hvad mere er, Californien er så psyched på solenergi, at de tilbyder en overflod af finansieringsmuligheder. Du kan leje dine solpaneler fra installationsfirmaet, hvis du ikke ønsker at skille til et solsystem på forhånd - hvis du kan underskrive en kontrakt med en lille årlig forøgelse, vil dine månedlige betalinger typisk være mindre end reduktionen af din elektricitet regning. De tilbyder også sikrede og usikrede lån (ingen sikkerhedsstillelse kræves). For sikrede lån bruger du typisk dit hjem som sikkerhedsstillelse. Så længe du holder øje med høje renter, kan lån være en god mulighed, især for dem, der kan betale dem hurtigt igen. Forvarsel: Din energiregning kan faktisk være højere i de første par år, hvis du vælger et lån, men de langsigtede besparelser (tænk over 25 år) vil være mere end det værd.

Fornyelige porteføljestandarder (RPS) er regler, der kræver øget produktion fra vedvarende energikilder, og Californien har de mest aggressive regler i landet. Staten er forpligtet til at kilde mindst 33 procent af sin magt fra vedvarende energikilder inden 2020 og fra 2010 var godt på vej med en andel på 20 procent. For at øge denne procentdel, ønsker de beboere, at du har gavn af et solenergi system - det hjælper alle på lang sigt.

Hvad kan man forvente

Orange County modtager 2200 høstbare kWh om året, plus den gennemsnitlige pris pr. KW er 16 cent. I betragtning af at gennemsnitspanelet er 3 fod med 5 fod, og hvert panel producerer omkring 190 watt, gør dette solenergi i Orange County en solid investering, uanset hvilken måde du spinder den.

Vi lavede nogle konservative beregninger for at se, hvor meget du ville spare på baggrund af størrelsen af dit tag (hvor mange paneler du kan bruge), du vil se solpaneler i Orange County er værd at tage højde for:

Hvordan arbejder solpaneler?

At forstå mekanismen bag solpaneler kan blive forvirrende hurtigt. Der er meget videnskab, der understøtter solvenssystemernes gyldighed, men det er meget at fordøje for os, hvis øjne glasurerer over det andet, ser vi ord som "solceller".

Taler om "fotovoltaisk", det er det, du kalder cellerne på solpaneler, der omdanner solens energi til elektricitet. Det fotovoltaiske materiale er typisk lavet af enten monokrystallinsk eller polykrystallinsk silicium, som absorberer solens energi. Denne energi forårsager derefter elektronerne i solpanelcellen at undslippe og skabe en elektrisk strøm.

En omformer konverterer så den aktuelle strøm til vekselstrøm, som kredser energi ind i sikringsboksen, der styrer dit hus.De øvrige komponenter omfatter en controller, som beskytter batterierne mod overspændinger og regulerer strømmen og batterierne selv.

Mens batterier er afgørende for boliger i fjerntliggende områder, kan andre solvarmesystemer tappes ind i "gitteret" eller kommunens strømkilde. Hvis dit hjælpeværktøj udnytter netmåling, kan du sende uanset solenergi dit hjem ikke bruger tilbage i nettet - du vil så modtage kreditter for den energi, når dit hjem har brug for ekstra elektrisk energi. Så et overskud af solenergi om sommeren vil gøre op for det potentielle behov for at tappe ind i nettet om vinteren.

Hvad installationstiden angår, tager det typisk omkring en til to uger at begynde at høste energi afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af dit system. Den gennemsnitlige panelstørrelse er 3x5 fod - antallet af paneler du vil bruge afhænger af kvadratmeteret af dit tag. Og husk, det er ikke alt eller ingenting - du kan delvist udstyre dit hjem med solpaneler og høste fordele.

Vi nævnte tidligere siliciumpaneler, men nogle gange laves paneler af det, der kaldes "tynd film" - denne mulighed er billigere, men involverer giftige kemikalier. For at løse dette, tilbyder producenter gratis genbrugstjenester i slutningen af panelets liv. Fordelen ved tyndfilm er æstetisk: den ligner mere på tagdæksler og er tilgængelig i en "peel and stick" eller spray-on applikation.

FAQ

Hvad er netmåling?

Opholder sig "på nettet" er synonymt med netmåling. Dybest set, når du er på arbejde, og solen er i sit lyseste, giver dit solsystem mere energi, end du bruger op. Netmåling giver dig mulighed for at sende overskudsenergien tilbage til "nettet", som værktøjsvirksomheden derefter betaler dig tilbage til. Så når solen går ned, og dit hjem har behov for ekstra energi, tilbagebetaler forsyningsvirksomheden favoriet.

Tænk på netmåling som en solspargel - det gør det muligt for din meter at spinde

bagud, så du har energi til at bruge, når solen går ned.

Hvad er forskellen mellem en Kilowatt (KW) og en Kilowatt-time (kWh)?

En kilowatt-time er mængden af energi svarende til et kilowatt løb i 1 time. Kilowatt-timer er de enheder, elektriske virksomheder overvåger for at regne dig.

Har jeg brug for batterier?

Ikke i Orange County. Det er faktisk mere overkommeligt at "blive på nettet" i Californien. Din installatør vil tage sig af alt dette for dig.

Er farve spørgsmål?

Ja - farvede paneler er lidt mindre effektive end deres mere traditionelle (navyblå og sorte) kolleger. Navy paneler er typisk lavet af polykrystallinsk, mens sort er lavet af monokrystallinsk materiale. Monokrystallinsk er begge mere effektive og dyrere. Handle

Der er et stærkt argument for at skifte til solen, hvis du bor i Orange County. Skattelettelser, solskin og mange finansieringsmuligheder betyder, at du meget sandsynligt vil spare penge i det lange løb med solenergi.

Så hvad er de næste trin? Kontakt et Orange County installationsfirma og få et personligt citat fra dem - de vil kunne følge dig gennem den specifikke logistik for at installere solpaneler i dit hjem.

Handle

Så hvad med de næste trin? Vi anbefaler at få et tilbud fra en af vores topinstallatører. Med de potentielle besparelser, hvad skal du tabe?

Lokale installatører: Sullivan Solar Power, HelioPower, Petersen Dean, RevCo Solar, Renew Solar Electric

Freshome's Top Solar Manufacturers: Solar World, Canadian Solar, Axitec, Kyocera Solar

Populært emne.