Solpaneler i San Antonio

San Antonio er ikke kort på sollys. Der er nok at gå rundt, og sandsynligvis mere end du gerne vil have i en god del af året. Så hvorfor ikke gøre Texas solen til at arbejde for dig? Hvis du ejer dit eget hjem og har nok tag- eller værftet plads til et solpanel system, så kan installation af solpaneler spare dig for mange penge i det lange løb. Plus, du vil gøre en god gerning for miljøet og tilføje væsentligt til værdien af ​​dit hjem.

At komme i gang med solenergi tager lidt arbejde og mange penge - omkring $ 20.000 - men i denne vejledning går vi gennem finansieringsprocessen, fortæller om vores yndlingsinstallatører og forklarer hvordan solsystemer kan vende hver solskinsdag i kontanter i din tegnebog.

Freshome's Top Fire Solar Panel Installatører i San Antonio

Vi undersøgte en række solentreprenører, der betjener San Antonio-området og kom op med en shortlist for at videregive til dig, så du ikke skal grave rundt, når det er på tide at sammenligne citater. Vi talte til repræsentanter med alle disse virksomheder og peppered dem med spørgsmål, så vi kunne videregive viden til dig.

Avanceret Solar210-556-1399

Advanced Solar har gode kundeanmeldelser og var venlige og yderst lydhøre, da vi kontaktede dem for at stille et par spørgsmål. Deres repræsentant kaldte, smsede og mailede mig for at komme i kontakt, men var ikke påtræk, og var yderst vidende om de produkter og tjenester, de tilbyder.

Advanced Solar bærer flere forskellige solpaneler i sort og marineblå, med monokrystallinske paneler tilgængelige op til 335 watt. Selvom de ikke tilbyder nogen af ​​mærkerne på vores liste over anbefalinger (vi kommer til det senere), bør det ikke nødvendigvis afskrække dig - der er mange muligheder for solpaneler og masser af gode mærker, der måske ikke har lavet vores liste. Og hvis du er indstillet på et bestemt mærke, kan de muligvis bestille det til dig. Bare sørg for at sammenligne et eventuelt panel med Freshoms anbefalede standarder.

Mærker til rådighed: ET Solar, Suniva, og mange flereFarveindstillinger: Navy, Black

Longhorn Solar512-837-4800

Longhorn Solar har en hjemmeside pakket med information, og deres salgsrepræsentant var meget venlig og lydhør. Hun ringede og mailede, og fulgte endda flere gange efter vores samtale for at sikre, at alle vores spørgsmål blev besvaret. Så hvis du har forbehold om sol i dine specifikke omstændigheder og stadig har brug for mere information, er de et godt sted at starte.

De tilbyder flere mærker af solpaneler, herunder et af de navne, der toppede vores liste over anbefalinger. Og Longhorns kundefeedback er for det meste positiv, selv om et par negative anmeldelser sænkede deres rating til fire ud af fem stjerner på Yelp og Facebook.

Mærker til rådighed: Axitec, Suniva, BenQ, LG og meget mereFarveindstillinger: Navy, Black

Frihed Solar512-640-3864

Frihed Solar var venlig og hjælpsom, da vi ringede for at lære mere om, hvad de gør. De har et eksklusivt forhold til SunPower-paneler, så du kan ikke vælge mellem mærker. Hvis du er klar til at gå med en bestemt udbyder, kan Freedom Solar måske ikke være en god form for dig. Men de har gode anmeldelser og gør masser af arbejde i Texas, så vi vil stadig anbefale dem som en kvalitetskontrahent.

Alle paneler Freedom Solar installationer er sortmonokrystallinske, med wattages mellem 320 og 345. Det er ekstremt højeffektiv paneler, som kan koste dig mere på forhånd, men kan spare dig en besparelse ned ad linjen.

Mærker til rådighed: SunPowerFarveindstillinger: Sort

Finde de bedste solpaneler i San Antonio

Mens dit oprindelige citat fra en solpaneludbyder kan komme med en smule stickerchok, er det vigtigt ikke at snyde på kvalitet for blot at spare en lille dej på kort sigt. Dine solpaneler er en investering i dit hjem og din fremtid, og køb af et produkt af høj kvalitet vil betale sig hurtigere, og du vil spare hovedpine og pris for en fejl under linjen.

Her på Freshome anbefaler vi en minimumseffektivitet på 16,5, en maksimal maksimal effekt på 230W og en 25 års garanti. De fleste solinstallationsfirmaer arbejder med flere mærker af solpaneler, så du er velkommen til at anmode om din foretrukne leverandør. Den person, du vælger at installere dine paneler, vil have deres egne favoritter, og du skal sørge for at have tillid til både din installatør og det firma, der producerer panelerne. Bare rolig, vi har allerede opdaget masser af solpanelproducenter. Vores bedste valg til solpaneler er nedenfor. Og du kan læse meget mere om, hvordan vi har truffet denne beslutning lige her.

  • Solar World
  • Canadiske sol
  • Axitec
  • Kyocera Solar

Solar Power i San Antonio

San Antonio's solpolitikker og incitamenter

I San Antonio er du berettiget til en generøs rabat gennem CPS. Dette er i tillæg til den føderale skattekredit, du modtager, når du har installeret solpaneler. Så det store skræmmende nummer, som du oprindeligt bliver citeret, kan kun gå ned. Her er en stor dybtgående forklaring på hvordan tallene går ned, men vi opsummerer det grundlæggende:

CPS tilbyder en $ 1600 pr. Kilowatt kredit, op til $ 25.000. Lad os sige, at du installerer 5kws, og dit solpanel installations citat kommer til $ 20.000. Og $ 1600 multipliceret med fem er $ 8000, så dit $ 20.000 citat falder dramatisk til $ 12.000. Og det er før din føderale skattekredit.Når du indlæser dine skatter, får du en rabat på 30 procent af omkostningerne ved din solinstallation. Det er $ 3.600. Så nu kigger du på kun $ 8.400 op foran for at få setup med sol.

Hvis det er et let nummer for dig at sluge, så skal du bide kuglen så hurtigt som muligt, fordi CPS-kredit- og føderal skattefrist kan udløbe eller ændre ved årets udgang. Og jo hurtigere du installerer solpaneler, jo hurtigere vil din investering betale sig. Hvis du betaler kontant i kontanter, får du pengene tilbage på omkring 12 år. Derefter kan du lomme de ca. $ 1000 om året i energibesparelser. Åh, og har vi nævnt, at din boligværdi vil skyrocket? For hver $ 1000 pr. År sparer dine solpaneler dig, du vil se en stigning på $ 20.000 i din boligværdi. Og takket være nogle hektiske San Antonio-lovgivninger, vil denne stigning ikke påvirke din ejendomsskat.

Uheldigvis tillader Texas loven ikke solfirmaer at leje deres systemer til dig. Eller rettere sagt, de giver så lidt incitament til at gøre det, at solfirmaerne ikke engang forstyrrer. Men hvis du ikke har kontanter til at bruge på forhånd på sol, kan du få et boliglån og stadig se et bang for pengene, selv under hensyntagen til rentebetalinger. Vi anbefaler at læse denne strategi her.

Hvad kan man forvente

San Antonio modtager 1700 høstbare kWh (kilowatt timer) sol hvert år. Mens den gennemsnitlige energiforbrug i Texas udgør en masse $ 0,13 pr. KWh elektricitet, betaler San Antonio-beboerne meget mindre, cirka $ 0,07 pr. KWh. Men selvom du får en pause på dine traditionelle elpriser, kan sol stadig spare penge. Tjek vores beregninger for at se, hvor meget penge værdien af ​​strøm, du kan producere hvert år i San Antonio.

Den gennemsnitlige størrelse af et solpanel er 3 fod med 5 fod, så hvis du vil vide præcis, hvor mange paneler du kan passe på dit tag, divider du firkantet optagelser med 15. Og husk at du ikke behøver at marmelade Pak dit tag med så mange paneler som muligt. Hvis det ikke er i budgettet eller du vil starte små, kan du dække kun en del af dit tag eller endda installere et sæt paneler på jorden i din gård.

Hvordan arbejder solpaneler?

Solpanel systemer består af fotovoltaiske celler, ofte omtalt som PV celler. PV-celler er generelt enten krystallinsk silicium eller tyndfilm, idet krystallinsk er det mest populære valg. Når solen skinner på en PV-celle, absorberer cellen nogle af fotonen, og energien flytter til halvledermaterialet. Dette får elektroner til at bevæge sig fra halvlederen og blive en del af det elektriske kredsløb. Denne proces kaldes den fotovoltaiske effekt, og mens solpaneler måske stadig virker futuristiske, blev videnskaben bag dem opdaget i det 19. århundrede. Hvis du stadig er nysgerrig på, hvordan det hele virker, kan du lære mere om videnskaben om at omdanne solens lys til brugbar energi her.

Hvad er netmåling?

Den bedste måde at udnytte solenergi i dit hjem er ved at blive på nettet. Du kan se dette omtalt som "netmåling." Den eneste ulempe ved netmåling er, at du vil være udsat for strømbrud, ligesom du er nu.

Folk med "batterisystemer", der løber fra nettet, behøver ikke at bekymre sig om lysene, der går ud under en storm, men de vil blive udsat for vejret på forskellige måder. Mens batteri solsystemer kan holde på ekstra energi til brug som backup, kan en længere periode med overskyet vejr løbe tør for strømmen og lade dig være magtenløs.

Hvis du er tilsluttet nettet, tilføjer du ekstra energi til din bys forsyning, når du har overskud, og du kan trække fra strømforsyningens forsyning, når du har et underskud. Plus krediteres du for den ekstra energi, du tilføjer til nettet, så du vil ikke skylde meget, hvis du har brug for ekstra strøm i en overskyet vinteruge.

Hvor lang tid tager installationen?

Installation af solpaneler er en hurtig proces. Det tager normalt kun en dag at installere, og en anden dag til at binde alt op. Overholdelse er dog et ventende spil. Tilladelser kan holde op med din installation i flere måneder, og CPS kan tage et stykke tid for at få dig til at oprette.

Budget tre måneder eller mere for at fuldføre dit solpapirarbejde og installation. Men rolig, de støjende fyrene på dit tag vil kun være der for en dag eller to. Og din solentreprenør skal tage sig af de juridiske ting for dig, så du kan læne dig tilbage og arbejde på din solbrunning, mens du venter på at bruge solen til et mere lukrativt formål.

Er farve spørgsmål?

Solpaneler bruges kun til at være tilgængelige i marineblå, men i de sidste par år er der lavet videnskabelige fremskridt, der giver dig mulighed for at vælge mellem en regnbue af farver. Det er dog vigtigt at bemærke, at panelernes farve ikke påvirker deres effektivitet. Vi ville ikke kalde det en deal-breaker, men farve muligheder er helt sikkert en god bonus for noget, der koster op over $ 20.000.

Handle

Videnskaben bag solenergi er kompliceret, men at få et citat er det ikke. For at finde den absolutte bedste mulige løsning anbefaler vi, at du sammenligner omkostningerne fra mindst tre forskellige solentreprenører - og vores tre anbefalede installatører er det perfekte sted at starte.

San Antonio's Top Local Installers: Avanceret Solar, Longhorn Solar, Freedom Solar

Freshome's Top Solar Manufacturers: Solar World, Canadian Solar, Axitec, Kyocera Solar

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar