Forvirrende moderne bolig i Chicago

Cortland Residence er en moderne og imponerende struktur spredt over et areal på 7800 kvadratmeter. Det imponerer med sin stærke, men enkle design, dens størrelse og det elegante interiør. Cortland Residence blev designet af Nicholas Clark Architects. Den findes i et tæt byområde, i et kvarter domineret af lignende strukturer, de fleste af dem byder på et mere traditionelt design.

På trods af det imponerende design og struktur er boligen faktisk ikke så stor. Arkitekterne måtte finde en måde at tilbyde maksimal komfort i betragtning af et begrænset rum og uden at kunne regne med at have store overflader at arbejde med. Alligevel formåede de at bruge rummet smart og til deres fordel. Desuden har ejendommen også store ydre rum, der omfatter to store gårdspladser. Huset har tre forskellige niveauer, hver med specifikke funktioner. Værelserne er rummelige og har store glasvinduer og døre, der åbner dem og giver dem en luftig stemning.

MoreINSPIRATION
  • En bolig inspireret af 1960s moderne hus
  • Moderne 3-etagers boligindretning
  • Moderne bolig på Fjord Vangen med charmerende udsigt til salg

Placeringen er vidunderlig, fordi det også tilbyder smuk udsigt. Huset var designet på en sådan måde, at det ville maksimere fordelene ved disse synspunkter. Værelserne giver således panoramaudsigt over det udendørs, og disse bliver en del af det indvendige indretning. De to gårde er også smukke. Hovedgården har smukke vandfunktioner, der skaber et dejligt kontaktpunkt, og terrassen er placeret ved siden af ​​alrummet, så interiøret kan være udvidet, og de to rum kan blive en.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar