Bi-niveau roterende bogreol

Bogreol kommer i alle former og størrelser, og de kan være meget sjove at have i huset. Bogreoler er en af ​​de ting, du skal have i dit hjem, uanset hvor lille din lejlighed er. Så hvis du har problemer med rummet, er her et meget sødt og genialt bogreoledesign, der kan hjælpe. Denne roterende bogreol på to niveauer minder mig om de roterende paneler med solbriller og alle slags tilbehør, du ser i butikkerne.

Bogreoleren drejede 360 ​​grader og giver nem adgang til alle de bøger, der er gemt derinde. Det er en meget funktionel og genial løsning. Det ville være et godt valg for dem, der kan lide at læse, før de går i seng. Du kan placere denne lille bogreol ved sengen og få din yndlingsbog uden at skulle komme ud af sengen.

Denne roterende bogreol er også meget praktisk, da den kan rumme dobbelt så mange bøger som traditionelle bogreoler med samme dimensioner. Stykket har to 11-tommers cirkulære hylder, der rummer paperback-romaner eller unabridged ordbøger. Hver hylde har otte separate kvadranter, der hjælper dig med at holde dine bøger organiseret. Det er et meget kompakt stykke, der tager lidt plads og alligevel er det så funktionelt. Bogkasserne måler kun 27 "H x 23 3/4" Diam. (52 lbs.) Og den er lavet af birkefine med valnøddefinish. Tilgængelig for 199,95 dollar.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar