Big Contemporary House af Gonzalo Mardones Viviani

Beliggende i Comuna de Lo Barnechea, Santiago, Chile, er denne smukke bolig designet af Gonzalo Mardones Viviani i samarbejde med Cristian Delporte, Monica Perez og Karen Oetien. Huset sidder på en 2842 kvm site og indtager 841 kvm. Bygningen blev afsluttet i 2011. Boligen ligger vinkelret på gaden af ​​to grunde: For det første at nyde godt af det naturlige lys og for det andet fordi ejerne ønskede en stor have og så havde de plads til det. Dette tillod også dem at skabe et eksternt køkken og grillområde.

Arkitekterne, der arbejder på dette projekt, fulgte deres sædvanlige mønster og valgte et unikt byggemateriale, i dette tilfælde armeret beton og kun en finish, der i dette tilfælde blandes naturligt med omgivelserne. Møblerne respekterer også et ensartet mønster. Alt træværk, alle vinduer og alle gulve er lavet af cedertræ, hvilket skaber kontinuitet i hele huset.

MoreINSPIRATION
  • Amazing Contemporary House på Cedar Hill af Cunningham Architects
  • Den usædvanlige Cedar residence
  • Moderne BC House i Monterrey

Også som et symbol på ensartethed og kontinuitet er indretningerne helt hvide og derved skaber en lys indretning og det falske indtryk af et større rum. Huset indeholder også en cedertræ dæk, et område perfekt til afslapning og interaktivitet. Alt i alt er det et smukt stykke arkitektur, med et simpelt og moderne design og en matchende indvendig indretning. Det ville gøre et meget godt hjem. {Fundet på archdaily og billeder af Nicolás Saieh}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar