Fødselsinspirerede stedindstillinger: Idéer og inspiration

Fødselsdage handler om fest og fest! De handler om at snacke på et par salte og søde godbidder uden skyld og forkæle en elsket. Men det betyder ikke, at vi ikke må være opmærksomme på stilen og indretningen af ​​dagen. Selvom du bestiller en pizza for at fejre eller planlægge et helt sit-down-måltid, er det vigtigt at skabe noget smukt og posh, så din spisebord ser fødselsdags-esque og fashion-forward. Tag et kig på nogle legende fødselsinspirerede stedindstillinger og tag en vis inspiration!

1. Til rejsen.

Tema din fødselsdagsfest omkring lidenskabens og hobbyernes hobby. For dem, der elsker vintage-flair og rejser, så tag et kig på denne enkle og stilfulde stedindstilling.

2. For Fairy-Tale Lover.

For de kiddoer, der elsker eventyr, prinsesser og eventyr, så prøv det på størrelse. Lys pinks og purples og masser af sjove, børnevenlige accenter.

3. Til Retro Infused.

Enkel og klassisk, med lidt hipster vibes, brug lidt retroinfusion til en funky og optimistisk indstilling. Brug flaskefrakker, papirstråler og brunt papir som et let fundament.

4. For den Vivacious.

Gå for lyse og høje nuancer. Denne fuscia og mango sted indstilling har en meget feminin kvalitet, en masse posh stil og en masse dramatisk, fødselsdag-esque design-værdi.

5. Til Superhero Fan.

MoreINSPIRATION
  • Rustikke inspirerede stedindstillinger: Inspiration & Idéer
  • Spring-inspirerede stedindstillinger: Idéer og inspiration
  • Sommerinspirerede stedindstillinger: Idéer og inspiration

Ringer alle Superman fans! Tema et smukt bord med en sjov idé, som Batman eller endda Wonder Woman. Brug farverne og et kendetegnende memorabilia uden at gå overbord.

6. For de Introvertes.

Nogle gange er subtilt nøglen. Gå med noget lidt lavere nøgle til fødselsdage for dem, der er lidt genert eller mere afdæmpede. Det kan stadig være stilfuldt i en moderne hvid indstilling, med kun små pops af festlige farver.

7. Til filmguruen.

Brug fødselsdagens dreng eller piges favoritfilm som inspiration til festenes tema og stedindstilling. Tag dette Willy Wonka inspirerede design for eksempel, det er festligt og sjovt, men passer også til den ærede personlighed.

8. Til den stilfulde.

For de fødselsdagspiger og piger, der elsker at klæde sig helt rigtigt og lægge stor vægt på designernavne, gå med

9. Til Hipster.

Tag alle ting ud og sæt dem på bordet på en raffineret og fri måde. Snorre og ræve, sennepgul og mælkeglasflasker, gå med hvad der er i-nu for at skabe et ungdommeligt og stilfuldt design!

10. Til den rosa prydede.

Klæd festen i lyserød til dem, der elsker en smule girly overbelastning. Hold det enkelt og stilfuldt ved at være opmærksom på detaljerne, som kvalitets sengetøj og friske blomster.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar