Sort / hvid badeværelse af Ex.t

Badeværelset er ofte det enkleste værelse i huset. Det er et rum designet til at være funktionelt og afslappende, fredfyldt og åbent. Men selvfølgelig er der mange valgmuligheder, når det gælder valg af en stil til interiørdesign. Farve er et vigtigt element i ethvert design. Det kan helt ændre atmosfæren. Sort og hvid, enten kombineret eller brugt som en unik farve, er nuancer, der har en klassisk elegance og koster smukt enhver moderne og moderne indretning. De er også vidunderlige farver til brug for badeværelset interiør.

Disse smarte badeværelser indvendige fra Ex.t udforske skønheden og ren elegance af disse farver. Badeværelserne er helt indrettede i kun disse to farver. Møblerne er meget enkle, da alle moderne stykker er med rene linjer og enkle vinkler. De former og former, der anvendes til denne samling, er en kombination af geometriske elementer med lige linjer og vinkler og delikat buede linjer. Ved at blande dem i samme indretning er resultatet et slående design, langt fra at være monotont.

MoreINSPIRATION
  • Sort / hvid svensk husdesign
  • Onyx Black Badeværelsesmøbler af Stemik
  • Elegance med mere sort og hvid (og grå og lavendel)

Den sort / hvide kombination er meget fashionabel og bruges ofte i moderne og moderne interiørdesign. De to neutrale har en klassisk og tidløs skønhed og afspejler en renhed, som du ikke rigtig kan opnå ved hjælp af andre nuancer. De dristige geometriske former der anvendes her giver de klassiske og elegante møbler og indsamling af tilbehør et moderne touch, der passer dem perfekt. På trods af den begrænsede farvepalet er der mange kombinationer, som du kan udforske.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar