Sort og hvid Contemporary Coffee Table

Hvis du vil have et mere moderne udseende, er det ikke nødvendigt at erstatte alle dine møbler med nye moderne møbler. Med lidt mere fantasi og nogle penge, gør du din gamle stue til et moderne og moderne sted. nyt sort og hvidt moderne sofabord du kan løse problemet med siddepladser også.

Sofabord er normalt et dekorativt stykke. Så der er mange forskellige designs, når det kommer til dette møbelstykke. Folk er ikke længere tilfredse med et simpelt og rent design, så de vil have mere. Og mere betyder normalt mindre, især i dette tilfælde. Dette smukke sofabord har et meget enkelt design. Den har en oval form, med bløde buede linjer, og det gør det skiller sig ud. Der er også versionen med en ekstra hylde midt på bordet, der øjeblikkeligt opretter to ekstra opbevaringshylder. Du kan bruge det rum til at gemme blade, bøger eller poser, uanset hvad du har lyst til.

Sofabordet har en smuk skinnende finish, og den kommer i sort eller hvid, to af de mest neutrale farver, men også de to mest almindelige og elegante farver. Dette sofabord ville se meget flot ud i et moderne hjem med et simpelt design. Det er smukt og stilfuldt, og det er nemt at matche det med næsten alle slags møbler. Tilgængelig til 239 $ og leveres med skuffer til opbevaring.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar