Sort og hvid ko Hide Souch

Lige siden vi har bemærket det usædvanlige sort og hvide mønster, som nogle køer har, har vi forsøgt at kopiere det mønster på alle mulige ting, herunder tøj og chokolade. Møbler er ingen undtagelse, så vi præsenterer i dag den sort og hvide cow hide-sofa. På grund af sammenhængen mellem udtrykkene "sofa" og "ko" eller "cow hide" er der skabt et nyt udtryk specifikt til dette møbel. Dette udtryk er "cowch". Udtrykket kan også bruges til at beskrive andre elementer også, men lad os holde os til vores produkt.

Denne sjove møbler har et simpelt design, men formen er i dette tilfælde mindre vigtig end den sjove print. Produktet stammer fra 1980'erne, og det er en hollandsk skabelse. Imidlertid vil designens enkelhed snarere føre os til at tro, at det var en moderne skabelse.

MoreINSPIRATION
  • Hvad er forskellen mellem sofa og sofa?
  • Et strejf turkis fra Julie Couch
  • Remaking af en Vintage Sofa

Dimensionerne på dette spændende møbel er 100 cm bredde, 64 cm højde og 190 cm dybde (eller 39,4 '' bredde, 25,2 '' højde og 74,8 '' dybde). Hvad angår prisen, kan det variere på grund af euroen udsving. Du kan købe den til ca. 4.070,00 kr. På grund af trykket ville sofaen gøre en god tilføjelse i et moderne eller moderne hjem, hvor det ville lyse op i stuen. Men når du tænker på det, ville det også være et godt valg til børnenes værelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar