Sort og hvid design ide fra Nacho Polo

Denne farvekombination af sort / hvid kan skabe en fornemmelse i hjemmet dekoration. Sort vil tilføje appel til et værelse, da det er en forankring farve og det begrundelse et værelse. Det er også en farve af raffinement og er virkelig iøjnefaldende. Nacho Polo tager en begrænset farvepalet og skaber højt drama. Også tilbehør til denne farve som lysarmaturer og møbler kommer til at forbedre din boligindretning.

Den sort / hvide kombination vil altid se godt ud, og jeg tror ikke, at det nogensinde vil være ude af mode. Så hvis du kan lide denne kombination, gå videre, det er sikkert. Det er dog en vigtig beslutning at dekorere hele din lejlighed kun i sort / hvid. Det er en proces, der tager tid, fordi du skal planlægge det fra begyndelsen. Og det er ikke nemt at finde alle stykker, fordi farven er en vigtig detalje. Og selvom du finder sort / hvid møbler stykker, er de måske ikke din stil, eller de kan måske ikke opfylde dine forventninger. Så det er noget at tænke på, før vi vedtager et projekt som dette.

MoreINSPIRATION
  • Sort / hvid svensk husdesign
  • Hvordan man kan dekorere et opholdsstue ved hjælp af sorte møbler
  • Farve, der fungerer godt i kombination med sorte møbler

Men generelt er kombinationen meget vellykket, især når der også er nogle farverige detaljer, for en lille kontrast. Ellers vil du føle dig som en sort / hvid film.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar