'Black Box' i Portugal Remodel skjuler nogle overraskelser

Inês Brandão Arkitektur færdiggjort design afCasa Celeiro, en stilfuld renovering i Monte Real, Portugal. Den unge familie, der boede her, ønskede at hylde den 50-årige bygning, der engang var halvtallet, halvt hus.

Originale elementer af konstruktionen blev omhyggeligt bevaret, mens tilsætningerne bidrager til en frisk, moderne atmosfære. En simpel sort og hvid farvepalet gør dette hjem føles rummeligt og elegant.

Uden tvivl er fokuset på dette projekt den "sorte boks" i midten; det tjener som både et æstetisk højdepunkt og et funktionelt element. Det er inden for dette ukonventionelle omfang, at køkkenet, toilet, opbevaring og trappe er indlejret.

"Denne" møbel "er grundlæggende i opdelingen af ​​det sociale område i stueetagen, idet der opdeles mellemrum mellem indgangsområde, stue, spiseplads og køkken", forklarer designerne. "Den øverste etage, der tjente til tørring af korn i fortiden, nu overser det sociale område og fungerer som et retreat rum og arbejdsområde."

Hvad er dine tanker om den usædvanlige tilføjelse i denne Portugal remodel? [Fotografi af João Morgado]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar