Sådan integreres en sort forfængelighed i badeværelset uden at overdrive det

Når det anvendes i indretning, er sort en ukonventionel farve, i modsætning til hvide, beige eller neutrale i almindelighed. Der er en frygt for at gøre pladsen for mørkt eller lille, hvilket forhindrer os i at bruge denne farve til sit fulde potentiale. Sandheden er sort kan være en meget charmerende farve, uanset hvor du bruger det. På badeværelset kan en sort forfængelighed se meget elegant og stilfuldt, og der er mange andre måder at introducere denne farve på her.

Selvom vi opfordrer dig til at tilføje sort til dit badeværelse og hjem generelt, er der et par ting at overveje, før du går ud. For eksempel er der masser af forskellige typer af sort og hver især er speciel på sin egen måde. Nogle sorte har en varm nuance, mens andre er kølere, så se efter disse subtile forskelle i undertoner, når du vælger dine sorte badeværelsesfunktioner. I tilfælde af et sort badeværelse forfængelighed kan for eksempel disse forskelle også have noget at gøre med den type materiale eller den anvendte finish.

Hvis du er bekymret for, at for meget sort kan få dit badeværelse til at se lille ud, så kan du måske tilføje et stort, bredt spejl til din forfængelighed. Det er et kendt trick, der lader dig oplyse et rum og gøre det føles større og mere luftigt. En anden bekymring kan det faktum, at sort gør rum ser cool og dyster ud. Der er også en nem løsning til dette: Tilføj nogle træ eller varme accent farver. For eksempel, hvis du har en sort forfængelighed, kan du bruge træ på gulvet eller du kunne have et træskabe eller nogle hylder.

MoreINSPIRATION
  • Fresca Bellezza Natural Wood Vessel Sinks Forfængelighed
  • Finde skjult badeværelse opbevaring under din åbne vanity
  • Sort er den Nye Sort: Badeværelsesklever og Sort til et Chic Space

For at undgå monotoni blandes og matches forskellige materialer og teksturer. En sort badeværelse forfængelighed kan kontrast med en hvid væg eller en hvid vask og dette sort og hvidt tema kan gentages gennem rummet i forskellige former. En ide ville være at kombinere en række forskellige fliser eller maler væggene en interessant farve. Kombiner forskellige teksturer eller mønstre for at skabe kontaktpunkter eller vælge en type finish, der gør din sorte forfængelighed skiller sig ud. En blank finish ville have en fed indflydelse, mens en matte ville se mere minimalistisk ud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar