Smukke design indrammet af Black Window Trims

At vælge mørke farver til vinduesrammerne eller male trim black er et pænt trick, der kan tilbyde mange fordele. Sort er en tidløs neutral. Det har altid været elegant og det går med alt. Men sort er også en meget stærk farve, og den skal bruges i moderation. Et par accent detaljer er nok til at gøre en indretning skiller sig ud. Sorte vinduesrammer kan være en sådan funktion.

Da sort er en neutral, kan den bruges i kombination med andre neutrale til at skabe hyggelige og indbydende decors. For eksempel valgte Anne Decker Architects sort som farve til vinduesrammerne for at skabe en mere naturlig og sømløs forbindelse med udendørs. Den overordnede indretning er pænt afbalanceret. De sorte rammer står i kontrast til de hvide vægge, men samtidig blandes de bedre sammen med synspunkterne.

Arkitekt Jason Thomas valgte sort til de tynde vinduesrammer, men også til trapperne og dette skaber en smuk samhørighed i rummet. Både vinduerne og trappen giver indretningen et grafisk udseende. Desuden aktiverer kontrasten mellem de sorte linjer og de hvide vægge og lofter rummet og giver det et friskt og fedt udseende.

En sort trim rundt om vinduerne, eller i tilfælde af dette rum designet af Bradley Heppner, tynde og sorte rammer, kan hjælpe med at fremhæve en visning eller et bestemt rum. På samme måde kan en sådan designdetalj skitsere et kontaktpunkt, der er til stede i indretningen eller udenfor den.

I nogle tilfælde kan vinduernes design, form og stil koordineres med andre elementer, og resultatet er et sammenhængende og sammenhængende rum. Et godt eksempel er designet af newmann & mansback. Vi elsker den grafiske accent givet af vinduerne kombineret med møblerne og farvepaletten.

Sorte vinduesrammer ser også smukke udefra. For bygningen designet af SDG (Simpson Design Group) skaber de illusionen af ​​mere arkitektur, og de skitserer strukturens former og arkitektur generelt. De sorte rammer har en klassisk allure, der er præget på hele strukturen.

Et pænt trick er at bruge en mørk trim rundt om vinduerne og dørene for at skjule visse små ufuldkommenheder. Det er praktisk og meget effektivt. Desuden vil trimmen også have indvirkning på indretningen og indretningen af ​​rummet i modsætning til væggene og ved at skabe nye kontaktpunkter. Designerne hos Deepdale House brugte denne strategi her.

Fokus kan også være strengt på vinduerne og dørene. Sorte rammer kan give dem et mere klassisk udseende, men kan også tilbyde dem et industrielt udseende. Dette kan være en ønskelig detalje i visse tilfælde. Crittall kan helt sikkert hjælpe med det. Strategien er dog ikke den mest egnede, hvis målet er at skabe et minimalistisk, moderne design med fokus på sømløse overgange og panoramaudsigter.

En af de strategier en indretningsdesigner kan bruge til at fremhæve højden af ​​et rum er at fremhæve de store vinduer. Sorte rammer gør det super nemt, som afbildet her af Summerour and Associates. Men hvis du ønsker at anvende en lignende strategi, skal du huske på, at det fungerer godt med højt til loftet og ikke er en god mulighed for små værelser med lave lofthøjder.

MoreINSPIRATION
  • Sådan gør du en stærk og fast erklæring med sortrammede vinduer og døre
  • Sort Soveværelse Interiør Design - Dramatisk Men Elegant
  • Ud over det sædvanlige: Udforskning af nye vinduetyper og -design

Det er også vigtigt at tage hensyn til stilen i det overordnede indretning, som også omfatter vinduerne. Deres størrelse, form og overordnede specifikationer har stor indflydelse på arkitektur og indretning af rummet. Finesse Built gav denne bolig fuldhøjde vinduer og store døre med slanke sorte rammer som en måde at maksimere synspunkterne og skabe en stærk forbindelse med udendørs.

Mindre vinduer med sorte rammer kan også se rigtig interessant ud. Tjek dette køkken sammensat af Crisp Architects. Det har en indretning baseret på sort og hvid, en tidløs og klassisk kombination. Vi elsker den måde, hvorpå sort blev brugt til at fremhæve og ramme visse designelementer som belysningsarmaturer, kabinets hardware og også visningerne.

De levende farver og smukke udsigter, der ses her, ville ikke have set så vidunderligt, hvis de ikke var ordentligt indrammet af vinduerne og dørene. Det er derfor, at de mørke accenter betyder så meget i et rum domineret af lyse toner og lyse decors. Dette er en bolig designet af Mia Karlsson.

En anden fordel, der tilbydes af sorte vinduesrammer og trimmer, er, at de kombineret med højt til loftet har en dramatisk indvirkning på bygningens samlede arkitektur og indretning. Dette er med succes blevet demonstreret af Ade Architecture ved udformningen af ​​denne kølige bolig.

Den virkelig vidunderlige ting ved vinduerne i forbindelse med dette hus designet af Lisa Petrole er, at de står i kontrast til buen og med alle de andre kurver og delikate silhuetter, der definerer indretningen af ​​boligarealerne.

De indrammede vinduer og døre gør en stor erklæring her, og deres indflydelse på arkitekturen og designen af ​​bygningen er denne stærke på grund af den kontrast, der er skabt med de hvide facader. Denne kombination giver huset et meget rent og symmetrisk udseende, som Marvin understregede på en virkelig kølig og elegant måde.

Vinduets og dørernes overordnede indvirkning er mindre dramatisk, når rammerne er så tynde og lige så slanke som præsenteret her af The Works. Det overordnede billede er harmonisk takket være alle de øvrige detaljer som glasdørskabet eller gulvfliserne, der bringer sammenhængen til rummet.

Når vinduesrammerne står i kontrast til væggene, definerer de dem meget bedre. Det er en nyttig detalje, når ideen er at understrege symmetrien i en indretning, som f.eks. Ved opholdet designet af Aspen Architecture. Dette kan ses bedst i soveværelset, hvor vinduerne og dørene besætter næsten en hel mur. De er pænt indrammet af væggene og ved hældet tag.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar