Bleu Nature Kisimi Møbelsamling tegner inspiration fra naturen

Natur inspireret indretning og møbler samlinger Har altid en særlig plads her på Homedit, og i dag bringer vi Kisimi kollektionen. Det hernatur inspireret møbler samling er færdig for fransk outfit Bleu Nature af designere Frank Lefebvre og Bastien Taillard. Valg af materialer har været helt unik, og den samlede pakke indeholder et par borde og et par lamper.

Taler først om lamperne, de er lavet af akrylglas og naturlige småsten og de minder om de frosne undervandslandskaber. Tabellerne har også det samme udseende, og de har forvitrede planker og naturgrå naturkvartsit under akrylglaset.

Mange mennesker elsker naturen og får ikke meget tid på at beundre det. Så forsøger de konstant at indarbejde naturligt inspirerede elementer i deres hjemindretning. Der er mange stykker som dette, for eksempel træformede bogreoler, eller blomsterformede stole og alle mulige ideer. Den nemmeste ting at efterligne er træet og dets grene, og det er et spektakulært billede. Men du behøver ikke nødvendigvis at replikere formularerne. Du kan bare vedtage en mere moderne og enkel stil. Ligesom i dette tilfælde er lampen faktisk lavet af glas og virkelige småsten. Jeg kan godt lide lampen, den har et meget smukt og interessant design. Bordet er også ganske attraktivt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar