Bloom lampe: En lampe, der blomstrer ind i en blomst til lys

Jeg er ikke for meget af en lampefreak, men dette Bloom Lamp design fra designer Patrick Jouin har fået mig interesseret. Årsagen til, at denne lampe er speciel, er "faktum", at den trækker inspiration fra blomstringen af ​​en blomst fra knoppestadiet. Designeren har været i stand til at replikere fænomenet perfekt, og derfor blomstrer dåpene også perfekt.

Så snart du tænder blomlampen, åbner den sine kronblade for at udstråle lys og det øjeblik strømmen er skåret, kronblade bliver foldet igen. Smukt, er det ikke?

MoreINSPIRATION
  • Beautiful Flower Bloom Chair af Kenneth CobonPue
  • Kartell Bloom Pendant
  • Blomst fra Kenneth Cobonpue

Det er et meget interessant koncept. Dette er et andet eksempel på, hvordan du kan inkludere naturinspirerede elementer i dit hjem. Mange mennesker elsker naturen og får ikke meget tid på at beundre det. Så forsøger de konstant at indarbejde naturligt inspirerede elementer i deres hjemindretning. De vælger normalt planter, fordi de er nemmeste at replikere.

Denne lampe er meget smuk. Og de mest interessante egenskaber er, at den har en blomsterlignende form, og kronblade åbner, når lyset tændes, så du kan beundre hele sin skønhed. Og når du slukker lyset, folder kronbladene igen og lampen går i seng. Det er en meget interessant ide, og resultatet er vellykket. Den sorte og hvide kombination er også altid et godt valg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar