Boeing 747 konverteret til et vandrerhjem i Stockholm

Når du flyver lange afstande, falder du ofte i søvn i flyet, og det er ikke den mest komfortable følelse i verden. Det har ændret sig drastisk i tilfælde af en Boeing 747. Stedet er blevet omdannet til vandrerhjem. Fandt i Stockholm, nær lufthavnen, stedet har en helt anden slags interiør, end du ville forvente at se. De fleste sæder er fjernet for at give gæsterne større bevægelsesfrihed.

I dette unikke vandrerhjem kan du bo i værelser for en til tre personer og en quad sovesofa er også tilgængelig. Selv om du måske har lyst til at flyve, går flyet ikke overalt. Det er cementeret på plads, og der er ingen ændring af det at tage afsted med dig midt om natten.

Bygget i 1976, ankom jetflyet til dets nuværende beliggenhed i 2008 og blev senere omdannet til vandrerhjem. Det tilbyder i alt 27 værelser og indkvarteringer, og det har endda en moderne bar og en restaurant.

MoreINSPIRATION
  • Hostel Golly ± Bossy Fra et indkøbscenter til vandrehjem i Kroatien
  • Långholmen Hostel i Stockholm - Sverige
  • City Circus vandrerhjemmet fra Athen

Gæsterne betjenes af værksteder klædt som flyselskabets besætning for en autentisk oplevelse. Baren er beliggende i hovedkabinen. Der er en lang hall, der fører op til værelserne, og deres interiører er meget enkle og lyse. Den indvendige indretning er lidt steril på grund af minimalismen og farvepaletten, men det giver det ægthed, og det giver dig virkelig lyst på et fly.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar