Bohemian stol af Patricia Urquiola

Style er et sådant relativt koncept. Det er svært at sammenligne forskellige elementer og bestemme, hvem der er smuk, og hvilken er en fejl i stil og æstetisk appel. Men nogle gange er der nogle umiskendelige detaljer, der gør dit job lettere. Stadig kan du ikke være heldig hele tiden, så du bliver nødt til at stole på dine sanser og personlige meninger. Jeg er nu ved at skrive denne artikel, og jeg kan stadig ikke tænke mig, når det kommer til at skabe en mening om næste punkt.

Den bøhmiske stol er designet af Patricia Urquiola, og for mig ser det ud som et forsøg på at genopfinde et klassisk design og få det til at se ud moderne og endog stilfuldt. Som jeg allerede har sagt, er det bare et forsøg på alt det, fordi det endelige produkt ikke ser meget overbevisende ud. Jeg må indrømme, at navnet er blevet udvalgt. Stolen udstråler en slags bøhmisk luft, det gør dit sind gå tilbage i tiden og forestille sig nogle højtstående folk, der sidder på denne slags møbler og diskuterer vigtige spørgsmål.

Det ville nok have været bedre, hvis designeren har fulgt originalen og holdt sig tæt på det grundlæggende uden at forsøge at opnå noget, der naturligvis var for meget at spørge. Men uanset design ser stolen faktisk meget behageligt ud. På dette område var det en succes. Alligevel skal en person først lide den måde, som et emne ligner og derefter diskutere de andre aspekter, mere praktisk og funktionelt. Men så igen er stil ikke noget, som du kan sætte pris på som værende god eller dårlig, wright eller forkert, så hver person er fri til at have sine egne meninger.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar