Fed farvekombination: Pink & Teal

Jeg kommer ikke til at lyve - rosa og blågrønt har været en favorit farvekombination af mine siden jeg var barn. Jeg bad endda rosa og blåmalet malet møbler som et barn, som jeg stadig har oplagret til mine egne børn en dag. Jeg tror, ​​at disse farver er så populære, fordi de er utroligt lyse, energiske og sjove at sætte i et rum. De er et særligt godt valg til sommermånederne, fordi de er modige og munter, perfekte til lange sommerdage.

Vi håber, at fotografierne nedenfor vil inspirere dig til at inkludere disse lyse farver i dit hjem, uanset om du maler en mur, genopfylder gamle stole eller køber et par punchful vaser eller bakker til at medtage i din indretning. Uanset hvad, du kan ikke gå galt med lidt tilføjet pink eller krølle i dit hjem. Se nogle eksempler nedenfor.

Dette værelse har så stor karakter, fordi det repræsenterer en blanding af stilarter og mønstre. Den traditionelle sengetæppe giver en skarp kontrast til næsten det næsten 70-tals stilfulde tæppe. En dyb tealemåtte på det indrammede billede over sengen giver en farvepude og koordinerer godt med det andet tilbehør i rummet.

Dette havinspirerede værelse har dybe blåmure, der giver dette værelse en dramatisk appel. De farverige puder er fyldt med flotte toner, herunder mange neutrale. Det varme lyserøde sofabord er forfriskende og hjælper med at udbrede malingfarverne i moderne kunst på væggen.

Dette værelse har lysere toner af blomst og pink, der er repræsenteret i en unik stenciled mur og traditionelle blomsterpuder. Artsy lamper og tilbehør bidrager til at fuldføre udseendet af denne eklektiske stue / kontor kombination. {Billede fundet her}.

Et andet værelse med en lys turkis / teal accent er omtalt ovenfor. De blege lyserøde vægge og endog blegne lime grønne puder giver et godt kulisse for de køligere toner. Desuden hjælper den mørke farve i sengen og zebra tæppet til at forme rummet og give en smule kontrast til lysere farver.

MoreINSPIRATION
  • Trendy Color Combo: Pink & Orange
  • Trendy Color Combo: Hot Pink & Lime Green
  • 10 stuer, der prale af en blå farve

Jeg elsker dette værelse, fordi det er fyldt med dristige designvalg som den unikke spejlede vægkonst og de smukke genstøbte stole. Den dybe blå farve på væggene supplerer de hot pink gardiner til et lyst og sjovt udseende, der er indbydende at komme hjem til.

Inkorporere disse farver ind i dit hjem behøver ikke at være så dramatisk som at male en hel mur. Som vist på dette billede kan du købe et par enkle tilbehør som vaser og blomster for at bringe farve ind i dit hjem. Du kan endda blande stilarter som denne designer, som lagde traditionelle stole med mere moderne tilbehør. {Billede fundet her}.

I sidste ende viser ovenstående billeder, at pink og blågrønt gør en fantastisk farvekombination, fordi de begge er fed og lyse farver, der fylder et værelse med personlighed. Uanset om du inkorporerer disse farver lidt eller endda meget, bliver du ikke skuffet over at vågne op og se dem i dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar