Fed kombination af farver til et stærkt branding agentur kontor

I går skrev jeg et par linjer om et berømt kontor fra Storbritannien. I dag vil jeg præsentere dig for en anden, et sted der fokuserer på udseende og besøgendes første indtryk. Ideen om dette projekt designet af TOPOS Design Studio var at skabe et varmt miljø for dem der arbejder der, og følelsen af ​​fællesskab, tillid og stolthed for dem, der besøger agenturet. Bygningen er beliggende i Singapore, og det er faktisk en lavpris kombination af tre store farver: grå, rød og hvid. Måske var du vant til at se store kontorer med koldt og skinnende industrielt udseende, men denne gang vil det være anderledes.

Fra indgangen kan vi se, at dette medieagentur har en masse personlighed understreget af den dristige kombination af farver, teksturer og materialer, der synes at sige en masse ting om personalet. Det to-etagers sted er arrangeret ved hjælp af symmetriske overflader og teksturer i spejlet og dekoreret med nogle minimalistiske kunstværker og belysningsgenstande, der gør stedet smukkere end det allerede er.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistisk kontorinteriør gør simple farver trøstende men stadig professionelle
  • Den eklektiske Casa Cor Design-en kombination af fedte farver og usædvanlige accent detaljer
  • Kreativt og dynamisk parlamentarisk agentur

Agenturet har hvide og røde vægge dækket af skinnende materialer og sorte lofter, som hjælper os med at fokusere mere på møbler og finish end de andre ting. I de større værelser arrangeret for dem, der skal arbejde med et hold i samme rum, kan vi finde mange skabe og fælles kontorer udstyret med computere. Private kontorer er for dem, der leder agenturet og personalet og selvfølgelig skal de være specielle. Her kan vi finde smukke og komfortable møbler, der skiller sig ud ved at gøre en kontrast med alle de røde overflader. {Fundet på arkitekter}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar