Vis dine bøger i stil - Quirky DIY Bookends

Ikke mange mennesker bruger bookends, og det er for dårligt, fordi de er en praktisk og smuk måde at organisere og vise bøger på. Men i betragtning af deres fald i popularitet er der ikke mange interessante designs i butikker, så måske vil du nyde at lave dine egne ud af nogle enkle ting, hvoraf nogle måske allerede ejer.

Er ikke disse bare dejlige? Og den sjove del de søde ræve er faktisk salt- og papirskakere. Du kan finde andre flotte ting at bruge til et sådant projekt. Bortset fra shakersne kræver dette projekt også to træblokke, nogle sprøjtemaling og lidt lim. Gå videre og mærk blokken hvilken som helst farve, du vil have, og sprøjt derefter shakerne. Herefter lim dem sammen. Din ræv bookends er klar til at blive smukke dekorationer.

For et stykke tid siden viste vi dig også dette projekt, hvor du kunne slå en halv log ind i to unikke bookends. Det er et simpelt projekt, der kræver en halv log, en pensel, flerfarvede malinger, sandpapir, en sav og nogle lakker. Skær først træet i to og sand det. Dernæst må du male det. På slutningen skal du anvende lakken til en fin finish.

Her er en interessant ide: Organiser dine bøger alfabetisk. Det virker, hvis du har en stor samling. Selvfølgelig er der intet, der stopper dig fra at lave nogle A til Z bogstaver til din lille bogsamling også. Alt du behøver for det er to træbogstaver, nogle stykker balsa træ og noget trælim. Find ud af alt om det på DIY'er.

Vi fandt også en anden måde at dekorere bogstaver på Treasureandtravelblog. Ideen, der præsenteres her, er at bruge farvet snor til at dekorere bogstaverne. Du kan spille med kontraster og alle slags geometriske mønstre. Hvilken og pink combo featured her er virkelig flot og elegant.

Bogbøger er faktisk temmelig alsidige, og du kan vælge de bogstaver, du ønsker, for bedst at tilpasse dine bogreoler og bogsamling. Tjek disse, vi fandt på Onegoodthingbyille. Disse er faktisk papir mache bogstaver fyldt med sand og dekoreret med scrapbog papir.

De pilformede bookends featured på Domestic-speaking er også ganske interessante. For at gøre disse har du brug for fire skrot af træ, noget sandpapir, en boremaskine, små skruer, en lille dowel, fjer, sølv ler og farvet tape. Først laves to L-formede bookends ud af træstykkerne og derefter laves pilens sektioner med resten af ​​materialerne.

Hvis det du vil have fra dine bookends skal være robust og tungt, så kan du lige så godt genbruge to mursten til dette. Vi er ikke engang sjov. Tjek de murstensbøger, der vises på Athomeinlove for at se, hvordan de ville se ud. De er dekoreret med guldspraymaling og farvet akrylmaling.

Paper mache bookends kan tage stort set enhver form. Så hvad med et sæt der ser en sød giraf ud. Sikker på, den er delt i halvdelen, men lad os ikke se på den måde. For at gøre disse giraf bookends har du brug for giraffen, en papkasse, nogle brune papir, popcornkerner eller ris, en limpistol, spraymaling og en håndværkskniv. {fundet på thethingsshemakes}.

På samme måde kan du omsætte nogle plastlegetøj til at gøre unikke og tilpassede bookends. Find ud af, hvordan projektet går fra beskrivelsen på Earnesthomeco. Dybest set alt hvad du skal gøre, spray maling legetøjet dyr og derefter lim dem til en træ blok eller en mursten. Du kan også male basen, hvis du vil.

Hvis du vil lave noget med et lille industrielt udseende, så tjek de bookends vi fandt på Lori1010-headabovewater. De er formet som et udråbstegn og et spørgsmålstegn. De blev først sprayet malet med spraymaling i hammeret aluminium, og de blev derefter glaseret ved hjælp af en blanding af sort akrylmaling og vand.

Hvis du bare har to store koralstykker, ligger du bare rundt, så viser vi, hvordan du omdanner til smukke bookends. Du har brug for dem og to grundlæggende bookends fra butikken samt nogle hvide håndværk maling, nogle tape og en varm lim pistol. Maler nogle hvide stribede på bookendene og lim derefter kun korallerne på. {fundet på homemadebycarmona}.

Lad os også kigge på noget minimalistisk. Vi fandt disse geometriske bookends på Makeandtell, og vi synes, de ser rigtig stilfulde og elegante ud. De er lavet af træ og deres kanter er malet maling for en fin og ren kontrast. Du kan lave noget lignende ud af nogle stykker træ og bruge en sav, lim, tape og maling.

Hvor stor en Star Wars fan er du? Vil du gerne have disse Death Star bookends som dekorationer i dit hjem? Hvis ja, så er det her, hvad du skal bruge til projektet: Death Star-skimmel, cement, kvartssand, en tragt, en lille terra cotta pot, en spand, en trowel, duct tape og et te lys lys. {fundet på wemustbedreamers}.

Disse perleformede bookends er også lavet af beton, og den vanskeligste del af projektet er at skabe støbeformen. Du skal bruge noget pap til det. Start med en 2D diamantform og lav fem af disse. Derefter tape dem sammen som vist på Bobvila. Derefter foldes kartonen for at få 3D-diamantformen. Det er din skimmel.

Dyr-formede bookends er også dejlige og alsidige. Du kan bruge dem i mange sammenhænge. Ungene vil helt sikkert elske at have nogle til deres egen bogsamling.For at gøre dem kan du bare omfordele nogle af deres gamle legetøj eller gå til butikken for at få nogle nye plastdyr. Find så nogle træstykker til baserne. Spray maling dyrene og baserne og lim dem sammen. Du kan også bruge sten i stedet for træ. {fundet på artdecorationcrafting}.

Disse stilfulde bogstaver på makeandtell ser ud som om de er lavet af granit, men i virkeligheden er de bare mælkekartoner dyppet med beton. Det er faktisk en rigtig genial idé. Her er hvad du skal lave dine egne faux granit bookends: en mælkekarton, saks, tape, hurtigbeton, en omrører, en cylindrisk genstand og granit spray maling.

MoreINSPIRATION
  • 8 kreative og nemme DIY Bookends
  • DIY Half Log Bookends
  • DIY Fox Bookends

Hvis du har vane med at samle småsten, sten eller skaller på dine rejser, kan du sætte dem sammen for at gøre nogle interessante udseende bookends. Sørg for at få et par, der er fladt på to sider, så du kan bygge bunden. Hele projektet er beskrevet i detaljer om Designsponge.

Denne dekorative reb knude er faktisk multifunktionelle. Du kan bruge det både som en bookend og som en dørstop. Du har sikkert set disse rundt, men aldrig rigtig kommet rundt for at finde ud af, hvordan man laver en. Det hedder en abe knytnote og for at gøre det har du brug for reb og en skumkugle eller noget rundt at sætte i midten. Find ud af alle trin på Heartmainehome.

Hvad er der at sige om en gammel nummerplade? Ikke meget, da de normalt bare smides væk, når det ikke længere er nødvendigt. Men der er måder at omfordele dem til noget smukt og meningsfuldt som en bookend. Alt du skal gøre er at bøje pladen i 90 graders vinkel. Ideen kommer fra Funinthemaking.

Nogle gange er det lettere at holde fast i det grundlæggende, især hvis det passer til din stil. Så hvorfor ikke dreje to simple mursten ind i nogle funky bookends? De kan se godt ud, da de er indretningen tillader det, men du kan også dekorere dem ved hjælp af spraymaling og noget blonder, som foreslået på Camillestyles. Du behøver kun murstenene, en hvid og metallisk guldspraymaling og blonder. Tilføj også gummi puder, så du ikke ridse hylderne med disse mursten.

Ananas synes at være ret trendy lige nu af en eller anden grund, så vi vil bare følge føringen og vise dig, hvordan du laver nogle stilfulde ananas bookends. Selvfølgelig vil du ikke bruge rigtige ananas, så se efter nogle faux-de hos de lokale butikker. En du har dem, du behøver kun to blokke af træ, en limpistol og nogle sprøjtemaling. Lim først ananasene til midten af ​​blokkene. Sprøjt derefter hele sagen. {fundet på prettylifegirls}.

Vi elsker tanken om at bruge genvundet træ i DIY projekter, så det var bare et spørgsmål om tid, før du kom på tværs af noget som dette. Bookendsne på ehow er rigtig flotte og enkle, perfekt til en rustik eller forenklet indretning. For at gøre noget lignende har du brug for nogle stykker træ fra en stråle eller et andet projekt, en cirkelsag, sandpapir, sealer, maling eller plet og en pensel.

Hvad med disse vintage telefonbøger? De ser helt sikkert interessante ud og har et nostalgisk design. Dette er faktisk en fantastisk måde at genbruge disse gamle elektronik på, og ingen bruger virkelig mere. Så gå videre og find to telefoner, afkæd snorene og lim dem til to blokke af træ eller lignende baser. Vi fandt denne geniale idé på Abeautifulmess.

Vi elsker også ideen om at bruge poser som bookends. Vi taler om stofposer, der er fyldt med sand, så de er tunge og i stand til at holde bøgerne. Faktisk ville disse også lave nogle store dørstoppere. Som du kan forestille dig, er alt, hvad du skal gøre, syet af posen og lader en åbning fylde den med sand og så sy den lukke. {fundet på bhg}.

I stedet for stofposer kan du også lave nogle papkasser. Skær noget pap og fold det i en trekant eller en anden form, du vil have. Fyld det med poser fyldt med sand for at gøre det tungt. I slutningen kan du dække det med indpakningspapir eller male det. Få mere at vide om denne type projekt på Almostmakesperfect.

Hvis du vælger at lave konkrete bookends, vil de være temmelig tunge på egen hånd. Det gode ved disse er, at du kan forme dem, men du vil. Du skal bare finde ud af, hvilken form for skimmel der skal bruges. De sekskantede bogstaver på Blitsy er ret lige fremad. Du kan gøre den geometriske form ud af pap og tape. Så, når betonen er flot og tør, sand det og maler det, hvis du vil tilføje noget farve til designet.

Du har ikke brug for en masse talent for at gøre noget smukt ud af ler. For eksempel, kig på denne søde hval featured på Whistleanddivy. Den forreste del er formet af et rektangulært stykke ler, og halen tager bare lidt mere tid til at komme rigtigt. Når du er tilfreds med hvordan hvalen ser ud, sættes den i ovnen og maler den derefter. Du kan vedhæfte stykkerne til en blok af træ efter det.

Uanset hvad din stil er, kan du altid finde et godt design, der følger med det. Lad os sige, at du foretrækker enkelhed og vil nyde noget mere abstrakt. Måske vil disse citatmarkeringer være mere til din stil. For at gøre dem har du brug for et plakatkort, tape, keramikgips, akrylmaling, fint sandpapir, stærk lim, negle, en hammer og en sav. Projektet er smukt beskrevet i en trin-for-trin vejledning, du kan finde på Abeautifulmess.

Hvis du er den type, der kan lide tingene lidt mere rå og naturlig, så tjek disse agat bookends vi fandt på Ciburbanity. Du kan dekorere dem med guldblad. Først klæber du klæbemidlet og klæber derefter delikat guldbladet ved hjælp af en skum børste.Sørg for at komme ind i alle sprækkerne. Derefter bliver du smukt færdig, medmindre du også ønsker at anvende noget sealer eller maling.

Vil du have noget uhyggeligt? Hvad med disse kranier bookends? For at gøre dem skal du se en kranium i halvdelen. Selvfølgelig ville det ikke være en rigtig kranium, så gå efter noget, du kan bruge på de lokale butikker. Efter at du har klippet kraniet i halvt, skal du forsigtigt sænke kanterne og derefter hæfte hvert stykke til en træplade. Du kan også sprøjte maling bogstaverne i slutningen. {fundet på thebandwifeblog}.

Det modsatte ville være en blød hjerteformet bogholder som den ene på kreativiv. Hvis du vil lave noget af det, skal du bruge en filtpude, en filtnål, uld som rover i pastellfarve, nogle uldgarn, saks, en hjerteformet cookie cutter og flodbjerge, marmor eller andre lignende ting. Følg instruktionerne og følg fri for at improvisere undervejs.

Vi har allerede vist nogle dyreformede bookends, men der er altid plads til en mere. Så tjek hest bookends featured på Twelveoeightblog. De er rigtig smukke og vi elsker at hesten ikke blev sprayet og har det plettede design. Basen er lavet af træ og hesten kan være et legetøj eller en dekoration. Du bliver nødt til at skære i halvt så vær forberedt.

Der er også en flok smukke bookends med store industrielle designs. Du kan endda finde nogle færdige som denne på Etsy. Den er håndlavet af et ufærdigt jernrør og beslag og har en rigtig smuk pistolmetalfarve. Den kommer i fire størrelser, og den er temmelig tung.

Vi fandt også denne industrielle bookend lampe på Etsy, som har et godt steampunk look til det. Det bruger en Edison pære og det ville se dejligt ud på en hylde, bord eller endda på et natbord, hvis du vil beholde dine yndlingsbøger tæt ved. Bonus: Du får også en sengelampe.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar