Botaniske tryk sprinklede rundt om i huset

Hvis du leder efter en unik måde at spire op på huset, hvorfor ikke holde møblerne og lysarmaturerne det samme og gå til de små detaljer. Fra kunstværker på væggene for at kaste pude, ville du blive overrasket over hvad du kan gøre med de rigtige farver, udskrifter og mønstre. Og i dag skinner vi et lys på den smukke og elegance af botaniske billeder. Meshing blomster med årgang og interesse med hipster appel, kan disse skønheder passe ind i ethvert hjørne eller kran af huset med lidt kreativitet. Lad os se!

1. Botaniske tryk med størrelse.

Disse blomsterprints behøver ikke at være små til brug, i stedet kan du sætte dine øjne på større med masser af personlighed. Denne lille krog er jazzet op med en blød, eklektisk stil uden for meget arbejde. {Fundet på hometalk}.

2. Botanisk Udskrivning Wall Collage.

Tag et kig på denne unikke måde at klæde stuen på. Det er afslappet nok til stadig at føle sig hjemlig, men det klæder også pladsen nok til at se sammen med en interessant charme.

3. Botanisk Trykt Trio.

De forskellige størrelser, frodige detaljer og blanding af traditionel stil med denne dejlige, eklektiske morgenmadskrog giver et så unikt og personligt rum. Det er det, vi elsker, og vi mener når vi taler om kreativitet - tænk udenfor boksen! {Found on quirkycoolliving}.

4. Botanisk Møbler Udskriver.

Botaniske prints behøver ikke at være fysiske prints, i stedet kan de også være på stof og møbler. Tag et kig på denne funky og eklektiske stue med sin feminine stil og blanding af mønstre - vi elsker alle kunstneriske interesser!

5. Botanisk moderne soveværelse udskrifter.

MoreINSPIRATION
  • Sjove blomstertryk til dit hjem: Idéer og inspiration
  • Sjov med sort og hvid udskrifter: Idéer og inspiration
  • Jade farver spredt rundt i huset: Idéer og inspiration

Disse blomsterstykker kan også passe ind i moderne stilarter. Uden print på væggen ville dette soveværelse bare være et andet moderne, rent rum. Men med deres tilføjelse bliver det lidt blødere og mere personlige.

6. Botanisk Print Hiding Spot.

Denne mudroom har en endnu lysere stedet med sin store, botanisk print sprucing op et af de mere kedelige rum i huset. Det er spændende, det er lyst og bringer en vis charme til et værelse, som normalt mangler nogen stor appel.

7. Botanisk badeværelse Prints.

Selv badeværelset kan have en mere elegant appel, når nogle smukke botaniske tilføjelser kan tilføjes. Det er jordet, det er rå, og disse udskrifter er især ret smukke og feminine med en luksusvibe.

8. Botanisk Loop Lighting Prints.

Selv disse looping, fantasifulde botaniske billeder kan pryder dine lysarmaturer. Dette køkken har endnu mere whimsy med tilføjelsen af ​​de smukke, botanisk inspirerede lampeskærme.

9. Botaniske vintagebilleder.

Hvis du har eller har fundet nogle vintage botaniske udskrifter, brug dem! De kunne lave en vidunderlig, lækker collage i ethvert rum i huset. Men vi elsker især dem i denne spisestue, der dækker denne lodrette væg.

10. Botanisk sengetæppe udskriver.

Splatter nogle botanicals ret på din sengetæppe for en hyggelig, behagelig og kvindelig rørt stil. Det er lyst, det er lyst og kan let blandes og matches inden for en række stilgenrer og scener.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar