Messing Addicted - Fixtures And Accent Detaljer

Messing er en legering af kobber og zink, en substitutionslegering, der bruges til dekoration på grund af sin lyse gyldne farve. Det er meget brugt til dørhåndtag, VVS og mange andre dekorative og funktionelle funktioner. Den kobber, der går ind i messing gør det bakteriedræbende, og det gør det til et godt valg til badeværelses- og køkkenarmaturer samt alle andre dekorative egenskaber.

Der er mange forskellige typer messing. De adskiller sig i procent af kobber og zink, og det giver visse typer en unik farve og udseende. Der er et par typer messing, som er korrosionsbestandige og meget hårde, og de anvendes til maritim service, der anvendes på skibens bund. Andre typer anvendes som en efterligning af guld på grund af de tilsvarende farver.

MoreINSPIRATION
  • Monokromatisk pude med messing og kobber accenter til en rustik touch
  • Brass Light Fixtures stjæle al opmærksomheden med deres gyldne charme
  • 10 måder at tilføje børstet messing ind i dit hjem

Messing med høj trækstyrke anvendes til fjedre, skruer og nitter, mens lav messing anvendes til fleksible metalslanger. I indretning er messing sædvanligvis brugt til vandhaner til både badeværelse og køkken til lysarmaturer, sengelister, dørhåndtag, men også til en række andre dekorative elementer som vedhængslister, lysekroner, dekorative musikinstrumenter, tallerkener, lamper osv. .

Messing anvendes i indretning for farve og udseende, men også for nogle af sine andre egenskaber. Det ser smukt ud i traditionelle hjem eller i rustikke rum, hvor det ofte har en slidt finish, men den kan også bruges i mere moderne decors. Messing giver elegance til en armatur og gør det skiller sig ud.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 og 15.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar