Brass Letter Plates

De fleste boliger har en specialbrevkasse, hvor folk der bor derhjemme, modtager deres breve. Men nogle gange foretrækker folk at have en særlig åbning i hoveddøren for postmanden at lægge bogstaverne ind. Disse åbninger er normalt omgivet af nogle messingplader, der får dem til at se godt ud. Jeg fandt et specielt websted, hvor du kan se og købe mange forskellige modeller af messingstavplader til din hoveddør. Her er nogle modeller, du kan beundre: Churchill brevplade, victorian brevplade, en specialplade med ordet "bogstaver" på, Picasso brevplade med en knocker, Ashtead gravitationstavle og Georgian reb brevplade og så videre.

MoreINSPIRATION
  • Smeltede glasplader
  • Håndmalede Keramiske Plader fra Mothology
  • Superb Letter Shelves af Ricard Mollon

Disse brevplader er selvfølgelig lavet af messing og ser meget godt ud, fordi de er sandstøbte og polerede for at skinne og se lyst ud i solen. Alle disse messingplader er lavet af et skotsk firma, der har sit hovedkvarter i hjertet af Edingburgh og er specialiseret i fremstilling af disse produkter og andre lignende i forbindelse med messing og døre. De hedder Inbrass, og du kan finde ud af mere om dem ved blot at følge dette link.

Du kan nu købe en af ​​disse messing brevplader online til en pris mellem £ 12-97. Der er nok modeller og priser at vælge imellem, afhængigt af din smag og dimensioner og stil på din dør, og jeg kan forsikre dig om, at du sikkert vil finde den perfekte til dig, når du besøger deres hjemmeside.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar