Brazilian Modern Architecture af Procter-Rihl Architects

Denne moderne nye struktur synes ikke at være en del af det omkringliggende landskab. Det er fordi det ikke skulle være. Det blev opfattet som en SLICE bygget på en byrester efterladt efter åbningen af ​​en ny vej på vestsiden af ​​stedet, dermed navnet på huset. Takket være arkitekturens opfindsomhed, der arbejder ved dette projekt, er huset nu et meget hyggeligt hjem. Teamet der arbejder på denne bygning består af Procter-Rihl Architects, som skulle arbejde sammen med Anderson, James Backwell, Johannes Lobbert, Michael Baigent MBOK, Antonio Pasquali, Vitor Pasin, Flavio Mainardi og Arq. Mauro Medeiros.

Det var ikke en nem opgave, men det lykkedes dem at komme op med dette fantastiske nye hus. Det er beliggende i Porto Alegre, Brasilien, og det besidder 210 kvm. Huset har som forventet mange brasilianske elementer. Hvad er interessant er, at der også er en meget stærk britisk indflydelse. Den komplekse prismatiske geometri i strukturen skaber en række rumlige illusioner. På den måde virker huset større i forhold til det smalle plot.

MoreINSPIRATION
  • Et typisk brasiliansk hus af Apiacas Architects
  • Moderne brasiliansk hus med betonbord af Arquiteto Gilberto Belleza
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter

Inde, der er et kontinuerligt rum, der omfatter de sociale områder af huset og gården. Der er en 7 m kontinuerlig møbelkomponent, der bruges som spisebord, køkkenbord og havebord. Den forreste indgang, gårdhave og soveværelse vægge er vinklet på 20 grader, narre øjet i at tænke rummet er bredere.

De anvendte materialer er en kombination af træ, beton, stål og glas, der afspejler både den brasilianske og britiske indflydelse. {Fundet på archdaily og billeder af Sue Barr.}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar