Betagende fortolkning af det traditionelle californiske ranchhus og gårdstårnet

Dette forbløffende hjem beliggende på en halv hektar stort i Silicon Valley blev forestillet som en genfortolkning af traditionelle former ødelagt af behovet for at leve en behagelig, lav vedligeholdelses livsstil i privatlivets fred og sammen med familie og venner. Designet af arkitekten Spiegel Aihara Workshop, bruger hjemmet kendt som Low / Rise House principperne for det traditionelle californiske ranchhus og gårdstårnet til at skabe et højt liv gennem moderne design. Naturlig ventilation og solenergi er to af hjemmets økologiske egenskaber - de afspejler brugen af ​​mængder, teksturer og gennemsigtighed for komfort og tilslutning.

Det traditionelle californiske ranchhus og gårdstårnet bliver et moderne husly og socialiseringssted nedsænket i stedet via miljøvenlige valg. Fotograferet af Bruce Damonte, de 4.500 kvadratmeter i Menlo Park, Californien, er hjemsted for to professorer med voksne børn, der havde brug for deres hjem for at "rumme varierende brugsmønstre og skabe et intimt miljø til eget brug som et par, men samtidig tillade en Rummelig og integreret konfiguration for ti eller flere familiemedlemmer og flere hundrede fest gæster. Denne komplekse programmatiske anmodning inspirerer den specifikke massering og placering af bygningen. "

Med en poetisk stemning, der udstråler gennem, har Low / Rise House en første etage formet af "to lange og smalle strukturer, der skærer i et åbent køkken, der giver forskellige programmatiske områder og bosætter sig i det trækantede landskab, så værfterne omgiver og gennemsyrer hvert værelse. Subtile rotationer af geometrien hjælper med at finde vej, samt identifikation af de mere offentlige og mere private funktioner. Den private master suite åbner ind i en bregnehave i det østlige hjørne af stedet, mens store glasdøre afskærmer stuen i landskabet til familiesammenkomster eller større arrangementer. Et kompakt og vertikalt gæstetårn er placeret på det vestlige hjørne af partiet blandt høje evergreens, hvilket giver mulighed for en mere privat gæstoplevelse, mere kompakt grundplan og evnen til effektivt at lukke (socialt og energibesigtig) gæstestedszonen efter zone under typisk daglig brug. På toppen af ​​30 fods tårn kommer et tagdæk frem gennem træerne, hvilket giver et unikt udsigtspunkt for strukturen nedenfor og det omgivende bybillede. "

Strålende drømmehus, der integrerer en ny form for forstæder, der sammenbringer by og landdistrikter, tror du ikke det?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar