13 Brick Fire Pits og de hjem og haver der omgiver dem

Brændeovne er et centralt sted for hyggelige sammenkomster, uanset hvad de er lavet af. De er ideelle til afslappede eller intime sammenkomster med venner eller familie, hvilket giver et behageligt og hyggeligt miljø ved blot at være kernen i det udendørs siddeområde. Brick ildgruber er specielt gode til at gøre disse rum til at føle sig indbydende på grund af den varme og rustikke charme, som dette materiale besidder og præsenterer på alt, der omgiver det. Det er også meget sjovt at bygge en ildgrube ved hjælp af mursten ... næsten som at lege med Lego-blokke. Tjek disse fire pit siddepladser ideer, hvis du ikke er overbevist.

Da de konstruerede dette hus i Atlanta, sørgede Ellis Construction for at gøre det godt hyggeligt og indbydende ved at bruge enkle og rene materialer. Der blev ydet meget vigtigt til de udendørs rum, der var udformet som udvidelser af de indre boligarealer. Der er en stor gårdhave, der rummer et spisestue med al fresco og et cirkulært opholdsområde der støder op til det med en murstengrube i centrum. Inde i huset er der en mursten pejs, der gør overgangen føles helt naturlig.

Hvilket vidunderligt og inspirerende syn ... det ser så hyggeligt ud og så indbydende kan du næsten føle solens blide kærtegn og lugte græssets friskhed. Denne fantastiske have lounge plads blev designet af Resort Custom Homes som en del af et af deres projekter. De brugte mursten til at forme stien og det cirkulære gulvområde samt ildgrubet i midten. Klassiske Adironback stole er placeret tilfældigt omkring det.

Området omkring et hus er lige så vigtigt som selve huset. Der skal være harmoni mellem dem, så landskabet skal planlægges helt rigtigt. Vi elsker ideen om at snige sig i et hyggeligt opholdsområde midt i en have og omgiver det med græs, blomstrende planter og træer. Sæt en brand pit i centrum, og det er alt perfekt. K & D Landscape Management kender en eller to ting om det, og dette er en af ​​deres kreationer.

Foreground Studio gav denne plads mere end bare en hyggelig mursten brandkasse. Designerne skabte også en indbygget bænk, der forsigtigt ombryder sig omkring ildstedet. Det er lavet ved hjælp af de samme materialer og dermed er samhørighed etableret. Yderligere stole eller afføring kan tilføjes for at danne en fuld cirkel, og den blide og neutrale farvede indretning kan suppleres med pæne tilbehør som puder eller planter.

En af de ting, vi kan lide om dette hus er det visuelle link etableret mellem bygningen og det udendørs dæk der støder op til det. Vi kan godt lide det faktum, at jordfarvede mursten delvist blev brugt i udformningen af ​​husets facade såvel som på dækket, den krumme bænk, der ombryder den og branden i midten. De hvide gyngestole rundt om ildstedet koordinerer med vinduesrammerne og understreger denne forbindelse.

Ved at bruge mursten til at hæve ildstedet i midten af ​​denne betonplads i Richmond, gjorde søjle og påfugl det til et permanent kontaktpunkt. Det er ikke kun ildstedet, men også en lille cirkel omkring det, der sikrer denne effekt. Hvad angår resten af ​​terrassen er designet eklektisk og pænt afbalanceret med træmøbler, klassiske stykker og prægtige og sjove accentfarver. Alt dette er omgivet af frisk grønt.

MoreINSPIRATION
  • Portable Fire Pits - Sådan Gør One Plus Få Fecorating Tips
  • Stilfuldt design, der gør ildkasser ser varmere end nogensinde
  • Hvordan man laver en murstenpatio - Tips og design ideer

Den mursten brand pit og gårdhave indstilling designet af Belgard og fremhævet i dette billede er i modsætning til andre, vi har set hidtil. Vi kan lide det faktum, at ufuldkommenheder gør det hele, og at enkelheden er kernen i hele designet. Den ting, der gør dette er skiller sig ud, er tieret siddeområde. Tre buede bænke omkredser hinanden, skaber en biografagtig oplevelse og giver mulighed for at rumme store grupper komfortabelt og i et relativt lille rum.

Du tror måske, at murstenbrænder er velegnede til traditionelle huse og indstillinger, og du har ret for det meste. Denne ejendom i Dallas viser elegansen i denne designretning. Huset og de udendørs arealer, der omgiver det, er tæt knyttet til design, anvendte materialer, overflader og farver. Der er ingen stærke kontraster, og glatte og fluide linjer og kurver foretrækkes. Det hele tilføjer op til et elegant og traditionelt udseende. Dette var et projekt afsluttet af Platinum Homes.

Et design behøver ikke være sofistikeret for at gøre en til at føle sig godt tilpas. Faktisk er enkelhed bedre for at nå det mål. Tag f.eks. Denne murstensbrændeovn. Det viser den rene og naturlige skønhed af de materialer, der er involveret i dens design, og det er lille, hvilket helt sikkert hjælper med at få det til at se ekstra hyggeligt ud. Det viser, at du kan lave gode ting på et budget, og du behøver ikke at gå på kompromis med udseende eller komfort, så længe du ved hvad du laver.

Er det ikke køligt, hvordan overgangen gradvis sker her fra de udsatte mursten, der udgør facaden af ​​huset til beton, der blev brugt som gulv til denne baggårdspatron? Vi elsker den gradvise overgang mellem disse materialer og den måde, hvorpå de kombineres og bruges til at skabe en moderne brandkasse på bagsiden af ​​terrassen. Det ser næsten ud som om ildstedet smelter ind i gulvet. dette var et andet projekt udført af platinum hjem.

Dette er et af de designs, der udføres af JALA (kort for Jeff Allen Landscape Architecture). Vi elsker absolut hvor lyse og levende farverne er, og kontrasten mellem terra cotta-klodserne, der anvendes i udformningen af ​​ildstedet og græsset og stenene der omgiver det. De hvide Adironback stole oplyser hele rummet. Hele kompositionen er så ren og så smuk, at du ikke kan hjælpe, men være inspireret af den.

Vi kan ikke beslutte, hvad der gør denne gårdhave mere charmerende: murstenskammeret eller de komfortable lænestole. Ildkassen og den buede bænk er et perfekt par, der koordineres med facaden af ​​huset. Lænestole er en tilføjelse, der fuldender pladsen på den mest indbydende måde. Dette er et af projekterne udført af Craft Development.

Se ikke til perfektion, når du designer et udendørs rum. De bedste designs er dem der omfavner ufuldkommenheder og bruger dem til at se så naturligt som muligt og til at forbinde med landskabet omkring dem. Denne brand pit indstilling skabt af Copper Creek Landscape Design er et rigtig godt eksempel. Alt her er synkroniseret med naturen, herunder grænserne, der bruges som bænke, murstenene, der danner ildkassen og stenene der omgiver det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar