Lys og moderne studiolejlighed i en gammel bygning

En 1-værelses lejlighed er noget, som de fleste mennesker undgår. Det er for det meste fordi de fleste 1-værelseslejlighed er meget små, lille og overfyldte. Men det hele afhænger af, hvordan du dekorere det. For eksempel er denne lejlighed meget lys og luftig, på trods af at den kun har et værelse. Det er et smukt værelse, og det er det, det tæller.

Lejligheden er beliggende i Linnéstaden. Jeg sidder i en bygning fra 1929 med klassisk stil, og den dækker et areal på 41 kvadratmeter. Det er en lille lejlighed, men det er overraskende rummeligt. Startbuddet for lejligheden er 1.350.000 SEK. Det er en studielejlighed, der på trods af bygningens alderdom ser meget moderne ud. Nogle af de oprindelige elementer er blevet bevaret under renoveringen, og de giver karakter til dette sted, hvilket gør det unikt.

MoreINSPIRATION
  • Lys og luftig studiolejlighed i Linnéstaden med balkon
  • Lejlighed i høj klasse i en historisk bygning
  • Lys og indbydende 56 kvadratmeter lejlighed i Göteborg

Lejligheden har kun stue, køkken, hall, badeværelse og balkon. Pludselig er det ikke så lille som det syntes. Stuen er meget lys. Det har store vinduer med en 1920-tals stil med nicher. Dette område omfatter både en sofa og en seng. Der er en del af rummet, der om natten bliver soveværelset.

Det kan adskilles fra resten af ​​området med et gardin. Køkkenet har masser af opbevaringsplads og har massive trædøre, der er malet hvidt. Hallen tilbyder adgang til hele værelset. Det har spejlet døre og indeholder et stort skab. Badeværelset blev renoveret i 2009. Det har hvide mosaikvægge og italienske fliser på gulvet. Lejligheden har også adgang til en fælles balkon. Det er en lille, men dejlig lejlighed. {Found on stadshem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar