Lys lejlighed i Milano med en overraskende indretning

Dette er en lejlighed, der måler 80 kvadratmeter. Ved første øjekast er det indlysende, at der er nogle skandinaviske påvirkninger i indretningen. Till, det er også meget enkelt, og det minder lidt om det japanske interiør. Hvad der endnu mere overraskende er, at denne lejlighed er beliggende i Italien, mere præcist i Milano.

Dette er et andet eksempel, der viser os, at placeringen ikke betyder noget, at du kan genskabe din yndlingsdekor uanset din placering og de lokale traditioner og påvirkninger. Lejligheden er ret simpel, minimalistisk selv. Væggene er malet hvidt og gulvene er overdækket træparket, undtagen køkken og spisestue.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld hjørne lejlighed med en lys interiør indretning
  • 48 kvadratmeter lejlighed med en lys og funktionel indretning
  • Lille, men skandinavisk lejlighed

Stuen ser mere ud som et soveværelse til mig. Den har en flot og farverig sofa, der virker meget komfortabel, men i hvile er der det stribede tæppe, de ottomaner eller poufs og de hængende lamper, der gør alt ser så afslappet og afslappende.

Den skandinaviske indflydelse er meget let at observere. Det er i alt, fra møblernes farver til de små dekorationer som de farverige puder eller malerierne på væggen. Det er svært at sige, hvilken stil der er mere repræsentativ i dette tilfælde. Det er absolut meget indbydende og hyggeligt, men det er også meget enkelt og moderne. Det er sikkert at sige at denne lejlighed har en eklektisk stil. {Found on elle}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar