Bright Two-Room Apartment i Sverige Udviser en interessant moderne layout

Denne lyse og rummelige toværelses lejlighed har den bedste udsigt ud fra sin centrale beliggenhed i den smukke by Göteborg, Sverige. Sprøjtet på Alvhem er krybben i en århundredesbygning og bevarer nogle originale elementer, såsom den imponerende lofthøjde og trægulve (som selvfølgelig blev renoveret).

Når du går ind gennem gangen, får du en fuld visning af lejligheden stilfulde opholdsstue og køkken, organiseret i et åbent layout. Det fuldt udstyret køkken har rigelig opbevarings- og arbejdsområder takket være den praktiske køkkenø. Stuen åbner til en balkon.

En række belysning blev brugt til at lyse rummet under de lange svenske vintre. Soveværelset er afsondret og stille, stort nok til en dobbeltseng med vedhæftet sidebord. Yderligere lagerplads er skjult bag et mønstret gardin. Tag et kig på billederne og lad os vide, hvilke andre interessante detaljer du finder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar