12 ideer til at skabe elegance til din køkken ø

Vidste du, at din madlavningsfrekvens vil have stor indflydelse på at købe et hjem? En person, der bruger meget tid i køkkenet ved, at man skal have et godt køkkenlayout for at opmuntre produktivitet og kreativitet i din madlavning. Ideelt set, hvis de måltider, du spiser, primært er lavet af dig selv, har du et rum, der er stort nok til at huse en køkkenø. Køkkenøer kan fordoble din diskplads, lagerplads og underholdende plads! Der er mange måder, du kan bruge din ø til at passe til din families levende stil. Tjek disse 12 sofistikerede køkken island ideer og vælg, hvad der passer til din familie.

De fleste køkkenøer fokuserer på at øge din diskplads og dit lagerplads. Hvis din har hylder nedenunder, bare venter på en praktisk brug, investere i nogle trækasser. De er en god mulighed for at holde produkter som kartofler og løg eller stashing væk poser af chips. (via Inglis-Hall)

Er dit køkken centrum for underholdningsscenen i dit hjem? Installer en opvarmning ovn på din ø, der bliver din bedste ven hver gang du har folk over til middag eller endda drikkevarer. (via Anne Hepfer)

Nogle gange kommer du over et køkken, der er ekstremt stort, men bruger ikke noget rum ud over vægplads. Sæt i en dobbelt bred ø for alle de pladser, du nogensinde har brug for. Det er en fantastisk måde at inkludere en ovn på uden at ofre på bordet. (via ønske om at inspirere)

Hvem vil have deres skraldespande blæse dem i ansigtet? Ikke mig. Har et specielt skab sat på din ø for at skjule dit skrald væk. Dette er praktisk, især hvis du har flere kasser til affald og genbrug. (via nuancer af blå interiør)

Beton i hjemmet er al den vrede i øjeblikket. Hvis du stadig beslutter, hvor præcis du gerne vil have din køkkenø, skal du overveje en betonbænk. Det vil modstå slitage af madlavning uheld og alder med flyvende farver. (via stilfiler)

MoreINSPIRATION
  • Sådan sparer du plads med en køkkenø
  • Moderne Kitchen Island Ideer til dit køkken
  • Tilføjelse af væsentlig plads til dit køkken med en Center Island

Har du nogensinde klappet over alle dåserne og flaskerne, der optager så meget plads i dit køleskab? Installer et mini køleskab under din køkkenø, bare for opbevaring af de drinks, din familie elsker. Det gør det også nemt at tilbyde drikkevarer, når du er underholdende. (via Von Fitz Design)

Kæledyr har deres retfærdige andel af fornødenheder. Giv dem et dedikeret sted til godbidder, mad og endda deres skåle i slutningen af ​​din køkkenø. Tilføj en kurv for penslen og snoret, og du vil aldrig være kedeligt at søge før gangtid igen. (via veranda)

Når du har en familie og en kærlighed til underholdende, kan det være svært at afgøre, om du skal sætte pladser på din køkkenø eller ej. Vælg en bænk, der giver mulighed for efterskole snacks når du trækkes ud og kan derefter skubbes ind for nem adgang til din taco bar. (via Roomble)

Talende om pull outs er de udtrukne krydderestativer på denne ø absolut strålende. Det er en fantastisk måde at bruge ellers tomt plads på og give dig en masse lagerplads et andet sted. (via Creative Woodworking)

Du skal bare bare elske en vandfaldstæller. Det skaber et så problemfrit udseende i dit køkken, om det passer til resten af ​​dine bordplader eller ej! (via Interiors Addict)

Måske undrer du dig over, hvordan du passer til både en køkkenø og et spisebord i dit rum. Løsningen er at skille spisebordet og bare gøre din ø lidt større. Du vil opdage, at det serverer aftensmad en brise hver eneste gang. (via farvemættet liv)

Du ved, at endnu mindre køkkener kan have en ø. Ved hjælp af en midlertidig repurposed kommode giver du opbevaring og tællerpladsen uden at være et stort voluminært stykke, der tager op på køkkenplads, som du ikke behøver at spare. (via Decozilla)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar