20 Tudor Style Homes At Swoon Over

Medieval-inspirerede, Tudor-stilede boliger har en europæisk talent og en alderdom. Disse tidlige renæssances hjem har unikke og kendetegnende egenskaber som asymmetri og udførligt sten- og murstenarbejde, ifølge Utah Division. Gabeltage, indviklede detaljerede døråbninger og skorstene er blot nogle af de mere definerende stykker af et Tudor-stilhus. For at få en bedre ide om denne fantastiske arkitektoniske niche, lad os dykke ind i 20 boliger, der repræsenterer renæssance-esque design godt - fra ultra-pyntede til familievenlige.

1. Med Simple Landskabspleje.

Dette store og udsmykket hjem er accenteret perfekt og simpelt med let landskabspleje. Dette er en smuk familie-hjem fuld af liv og interesse, så snart du trækker op.

2. Med Colorblocking.

Med bestemte designs kan din Tudor-stil se ud som om den har været farveblokeret. Det giver kontrast og smuk curbside appel.

3. med engelsk charme

Når et mindre hjem har Tudor-stilen, repræsenterer det en engelsk charme, som vi forestiller os at se på de grønne skråninger i Europa. Det er ganske charmerende og hyggeligt, og det er før du endda træder fod inde.

4. Med moderne vibes.

Her er et smukt eksempel på et Tudor-stilhjem, der er blevet blandet med en mere moderne scene. Og vi elsker blandingen af ​​mursten og sten, der accenterede hoveddørene.

5. Med Gingerbread Dreams.

Dette design minder os om alle de sjove og festlige "peberkager" boliger vi er vant til i løbet af ferien og i eventyr. Og der er absolut ikke noget galt med at omfavne den særegne appel!

6. Med landets appel.

Nogle gange repræsenterer Tudor Homes en landlig appel. Forestil dig dette hjem sæt i afstanden med en mystisk, storybook tone. Det er lidt magisk med det er tekstural bits og smuk indretning.

7. med interesse

I alle vinkler vil Tudor Homes have en anden udsigt og se. Intet er det samme, og hver krog er detaljeret og lavet til at føle sig luksuriøst og tidløst.

8. Med Royal Feelings.

Der er noget andet i verden om disse hjem, der får dem til at føle sig lidt mere kongelige. Og det er på grund af renæssancen inspireret detaljeret involveret i konstruktionen.

9. med slot funktioner

Du kan endda bygge eller finde Tudor style homes med en mere grandiose opførsel, hvilket betyder, at de ligner lidt som slot. Og hvis du har meget jord at arbejde med, er det en smuk vision at gå videre med.

10. Med asymmetri.

MoreINSPIRATION
  • Alt du behøver at vide om Tudor Homes
  • Et Tudor-Style Dream House, der er en live-in-bogreol
  • 35th Avenue Design Residence i en eksisterende 1920s tudor stil hjem

Husk, at et af de mest karakteristiske egenskaber ved et Tudor-stilhjem er dets asymmetri, og her er et smukt eksempel på denne idé i kødet. Slotlignende træk og udsmykninger fylder dette hjem.

11. Med Timbered Frames.

En anden af ​​Tudors mest fortællende træk er dens bindingsværksrammer - træens accenter. Du kan finde nogle, der er mere accenterede og andre, der er lidt lettere.

12. Med en forbløffende forreste dør.

Når du har eller bygger et Tudor-inspireret hjem, skal du sørge for, at din hoveddør taler mængder af sin stil. Afslut denne betagende arkitektur med et smukt valg, der er i stand til at stå på egen hånd og også midt i grandiosity. {Fundet på brucekading}.

13. Med Windows.

Det er altid interesseret at se layout og design af hvert vindue på et Tudor hjem. Uanset om det sidder indefra eller passer til nogen af ​​sine naboer, er det ligegyldigt, hvad der er vigtigt, er detaljeringen.

14. Med overordnede funktioner.

Andre accenter af disse middelalderlige inspirerede hjem omfatter overdimensionerede funktioner. For eksempel har dette smukke Tudor hjem et stort vindue placeret over det mindre, foran et imponerende, ekstravagant udseende.

15. med længde

Nogle gange finder du Tudor hjem med mere længde, ligesom denne familievenlige stil. Denne stucco-dækket stykke er bygget udad snarere end at gå op på hvert niveau.

16. Med franske indflydelser.

Tudorhuse er ofte blandet med andre populære europæiske stilarter som dette smukke hjem. Inspireret af både renæssancens ånd og franske accenter er det svært at ikke forelske sig i den udadvendte stil og sin uberørte landskabspleje. {Found on benvenutiandstein}.

17. med værelse højdepunkter

Hvis du ser tæt nok ud, kan du se, hvilke værelser der fremhæves af de ydre design. For eksempel er dette bugvindue opvejet af sten, mens resten af ​​huset er støbt i stucco. {Found on murphycodesign}.

18. Med en Wraparound Porch.

Og hvis du er rigtig heldig, vil du fange et Tudor-stylet hjem helt med en smuk wraparound veranda komplimentere den allerede pyntede front græsplæne.

19. med sten gangbroer

Stone gangbroer bidrager til at skabe renæssancen, middelalderlig udseende, du kan gå til, når du beslutter dig for et Tudor hjem. Der er en alderskvalitet, der hjælper med at komplimentere denne vintageføde.

20. I et naboskab.

Disse boliger behøver ikke at blive sat på et stort areal alene. I stedet kan du finde eller bygge mindre versioner i ældre kvarterer uden den ultra grandiose vibe.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar