Sådan tilføjer du en Retro Touch til et rum med en simpel skænk

Efter at have demonstreret, hvor alsidige og funktionelle skænderier kan være i et hjem, fokuserer vi nu på indretningsdesign, der omfatter dette stilfulde møbel og bruger det til at få en meget elegant og retro karakter. Skænken er ikke altid indretningens indretning, men hver gang det infunderer rummet med skønhed og charme.

De forskellige nuancer af blåt, der bruges her, viser, hvor nemt det er at få en plads til at skille sig ud uden at bruge de mest glamourøse møbler stykker eller ekstraordinære kunstværker. Fordi skænken har den mørkeste farve, er det elementet, der skiller sig ud mest, der fungerer som et fokuspunkt for denne gang.

En antik skænk kan vise sig at være lige hvad et badeværelse har brug for, hvis du vil have det til at se sofistikeret på en retro måde. Dette plejede at være en buffet, som senere blev omdannet til en forfængelighed til badeværelset. Ideen er ikke kun genial men også meget inspirerende.

Selvfølgelig er skænderier ofte mest praktiske i spisestuer. Så tjek denne strand-stil spisestue. Den har en dejlig skænk stor nok til at holde porcelæn og mange andre ting, og resten af ​​dens indretning er frisk, neutral og munter på en subtil måde.

De spejlede dørfronter på skænken fremhævet her tilføjer et strejf af glamour til spisestuen. I betragtning af valget af farver til dette rum er skænken et element, der både skiller sig ud og blander sig ind.

MoreINSPIRATION
  • Den stilfulde Elumo II snit skænk
  • Highgate skænk
  • Unikt skænk design af Edward Johnson

Skræddersyede skænderier har en fordel i forhold til købte modeller på grund af, hvor godt de passer ind i et rum, og hvor smukt de supplerer hele rummet. Så for eksempel, hvis du har brug for en masse opbevaring i din eklektiske spisestue, overvej en stor skænk med uigennemsigtige glaspaneler.

Ud over at tilbyde rigelig opbevaring til porcelæn, glas, flasker og andre ting, giver en skænk også dig mulighed for at vise dekorationer oven på det. Placer det på en sådan måde, at det kan være tilgængeligt og i et område, der kan beundres fra hele rummet.

Når skænken ikke er beregnet til at fungere som et fokuspunkt for spisestuen, kan du vælge at matche det til væggen bagved det eller vælge en meget simpel model og en neutral farve. Et stykke skænk i et lyst og luftigt rum er en god ide.

På den anden side, hvis skænken er det eneste møbelstykke, du vil fremhæve i rummet, så kan et design med en interessant form eller et indviklet mønster vise sig at være ideelt. Tjek dette geometriske design, der er simpelt nok til ikke at overvælde rummet endnu interessant nok til at skille sig ud.

Skænk kan være populært i spisestuer af alle typer og stilarter, men det er ikke den eneste mulighed. Faktisk kan ethvert rum, der kræver noget lager i en mere subtil form end væggenheder eller bokreoler, der kan tilbyde, bruge et sådant stykke.

En anden meget god ide er at bruge skænke på åbne planer. De kan placeres i krydset mellem to eller flere zoner, der tilbyder opbevaring til dem alle og skaber en jævn og problemfri overgang mellem disse funktioner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar