Moderne lejlighed i Bukarest til et kunstnerisk par

Studio3plus arbejdede sammen med det kunstneriske par, der ejer denne en-værelses lejlighed i Bukarest, Rumænien for at sætte deres frimærke på pladsen. Parrets moderne stil afspejles i stykker, der er funktionelle og kunstneriske, herunder et slående vægmaleri, der fører dig fra lejligheden indgang til det rummelige beboelsesrum.

Murmuren er et testamente for, hvor meget arkitekten involverede ejerne. En af ejerne har faktisk skabt denne utrolige vægmaleri med baggrund i grafisk design. Ifølge arkitekten tilføjede de deres underskrift til bunden af ​​tapetet - det ultimative personlige præg.

Det primære boligareal blander naturlige og industrielle stykker. Trægulve løber gennem opholdsstuen, med sammenhængende træskabe i køkkenet. Et brugerdefineret skulpturelt metal vinstativ sitter ved toppen af ​​køkkenet og boligarealet ved siden af ​​en grå stenplade på lejligheden centrale væg. Disse nutidige tilsætninger bryder brugen af ​​træ.

I modsætning til de komplekse designaspekter i stuen har soveværelset et minimalistisk design med få stykker at distrahere væk fra det centrale formål med rummet. Det skaber et grundigt roligt miljø. [Fotografi af Cosmin Dragomir og information høflighed af Designist og Contemporist]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar