Sådan effektiviseres lagring under trappen

Trapper er altid interessante kontaktpunkter og kan have flotte mønstre, men de har også en nedadrettelse. De tager en del af gulvrummet op, når de ikke behøver at. Heldigvis kan dette rum omdannes til lagerplads. Her er nogle rigtig gode måder at få mest muligt ud af det ellers døde rum.

En ide er at omdanne området under trappen til et arbejdsområde. Du kan designe et hjørnebord og et par åbne hylder. Det vil føle sig godt tilpas og intimt, og du vil udnytte den krog på en virkelig praktisk måde.

Eller hvad med at tilføje en dør under trappen og skabe et lille hemmeligt rum derinde? Ungene vil helt sikkert nyde at bruge det, og det ville være en smart måde at tilføje en ekstra funktion til dit hjem for at gøre det mere interessant.

Når trappen er en del af et stort rum og ikke en gang, ville en god løsning være at have møblerne organiseret på en sådan måde, at du dækker hele væggen, selv området direkte under trappen.

Og hvis trappen er en funktion i gangen, så kan du vende den krog ind i et dejligt opholdsområde. Sæt en behagelig lænestol i hjørnet og suppler det med et sidebord eller et konsolbord, måske endda en gulvlampe, så du kan slappe af der og nyde din yndlingsbog.

En anden smart idé er at bruge pladsen under trappen som cykelopbevaring. Trappen giver dig en rigtig enkel og praktisk måde at gemme dine cykler på og holde dem væk fra gulvet og ude af vejen.

MoreINSPIRATION
  • 7 kloge og pladsbesparende opbevaringsløsninger til alle typer boliger
  • 10 Moderne Understrømsopbevaringsløsninger til Spruce Up Your Home
  • Smart Trapper: klemme plads ud af din trappe

Hvis du lægger en bænk i hjørnet under trappen, kan du omdanne dette rum til din egen læsekrog. Du kan endda montere cubbies eller hylder på væggene, og de tjener som lagerplads til bøgerne.

Eller hvis du hellere vil bruge dette rum som ekstra lagerplads, kan du få nogle brugerdefinerede udtræksfelter bygget. Du kan have tøjstænger til jakkerne, hylder til opbevaring af sko og kasser til tilbehør.

En meget flot og simpel idé er at have en bogreol under trappen. Du kan have hylderne og cubbies designet som udvidelser af trinnene. En fantastisk måde at få alle bøgerne ud af vejen og gøre plads til noget andet i stuen eller på kontoret.

En kombination af åbne hylder og udtrækslister kan også være praktisk og effektiv. Laderne kan være i bunden, og du kan bruge til at skjule personlige genstande eller opbevare sko og tilbehør, mens de åbne hylder kan bruges til tasker, bøger, dekorationer mv. {Fundet på lynndonaldson}.

I tilfælde af et layout som dette kan du problemfrit blande trappen ind i stuen indretning ved at behandle trappevæggen som enhver anden væg i væggen og dække den med møbler.

Men hvis alt du behøver er bare et lille hjørne til et skrivebord, så måske et design som dette ville være en ok løsning. Den uregelmæssige form og den overordnede enkelhed gør denne arbejdsstation iøjnefaldende og interessant. {Fundet på tomhurt}.

I tilfælde af en åben grundplan, kunne pladsen under trappen blive en køkkenstation. Du kan have brugerdefinerede kabinet indbygget der og en bordplade med en vask. Hjørnet her er et vinstativ. {Fundet på brillohomeimprovements}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar