Hvordan man opbygger, pynter og nyder en flydende dæk

Et flydende dæk er et dejligt skyggefuldt sted, man kan tilføje i baghaven for at gøre pladsen mere behageligt og forvandle det til et afslappende opholdsstue, perfekt til at nyde det smukke vejr og udsigten. At bygge et flydende dæk, også kendt som et ødæk, er ret simpelt. Når det er installeret, er det næste trin at forsyne og dekorere det.

Det første skridt ved opbygning af et flydende dæk er at skabe det design, der stort set kun er et firkant eller et rektangel. Derefter skal designet materialiseres. Brug træplader og plad dem jævnt ud. I slutningen skal du hæve platformen lidt. Du kan bruge fladhave sten til at gøre det niveau. {Fundet på instrukser}.

Hvis webstedet er ujævnt, skal du først niveauere området. Sæt de fire hjørner og grave i jorden for at skabe huller til blokkene. Plads ud af blokkene for at lave et rektangel. Sprøjt derefter en linje 2 fod fra hjørnerne til indvendige blokke. Placer blokken og læg dækbjælkerne på kanten inde i dæksblokkene. Derefter begynder du at lægge dækpladerne. {Fundet på diynetwork}.

Et flydende dæk kan være et slående træk ved baghaven, hvis det er korrekt adgang. En interessant ide er at indarbejde eksisterende træer i dækets design. Du kan bygge ind mellem eller omkring dem. Først indstil omkredsen, udjævne rummet og indstil blokkene. Derefter oprette et niveau ramme. Det sidste skridt er at lægge tavlerne og udstyre dem jævnt. {Found on homedepot}.

Du kan give dit flydende dæk enhver størrelse og form, du vil have. Byg et L-formede dæk, hvis du vil ramme et træ eller følge arkitekturen i huset. Mal eller flett træet i henhold til stil og udseende, du ønsker. {Found on austinoutdoordesign}.

Dette flydende dæk er faktisk en boksagtig struktur, der er knyttet til det indre boligareal. Det gør det muligt at ekspandere udad og det cantilevers over jorden. Designet gør det muligt at dække dækket med glas, hvis det ønskes. {Fundet på makearch}.

Et flydende dæk kan bruges til at skabe et terrasseret design på et skrånende sted. I dette tilfælde tjener den som en åben udvidelse til de indre sociale områder, og den har et minimalistisk og skulpturelt udseende, da der mangler rækværk og den måde det koordinerer med arkitekturen i hovedbygningen. {Fundet på gardnermohr}.

MoreINSPIRATION
  • Sådan bygger du en Redwood Deck: En trin-for-trin guide fra Start til Afslutning
  • Brasilianske hus rejser sig over landskabet for at nyde havudsigten
  • Sådan bygger du en dækramme

Symmetrien i dette design er meget smukt. De høje omgivende vægge beskytter hovedbygningen og tilbyder privatlivets fred, så et langt flydende dæk kan bygges som en bufferzone mellem indendørs rum og baggård. {Fundet på borearkitektur}.

Tilføj en pergola til det flydende dæk for at beskytte det mod regn. Dette gør det muligt at blive en permanent udendørs stue eller spiseplads. Tilslut det med udendørs møbler og belysningsarmaturer. {Fundet på kube-arch}.

En anden interessant ide er at have et smalt flydende dæk, der ombrydes rundt om huset. Det kan udskæres for at indarbejde eksisterende træer, og det kan være et overgangsrum mellem indendørs områder og have eller baggård.

Dækket behøver ikke nødvendigvis at kommunikere med det tilstødende indvendige rum gennem skydedøre. Det er nok at have et vindue med udsigt over et lille flydende dæk bygget foran det. Dette ville tjene som en slags semi-privat terrasse til et soveværelse for eksempel.

Byg dit flydende dæk i lag. Lad det gradvist nå jordoverfladen uden at røre det. På den måde vil overgangen være glat og sømløs, og der er ingen slående kontraster mellem gården, de indre boligarealer eller dækket derimellem. {Found on austinoutdoordesign}.

Dette er et lignende koncept. Tre platform skærer og arbejder sammen for at danne et multilagsdække. Hver har en anden størrelse og form, og den øverste platform forbinder faktisk to små dæk, en tjener som udendørs spiseplads og den anden som et opholdsstue.

Et flydende dæk kan være en fritstående funktion, eller den kan vedhæftes til en eksisterende struktur. Det kan også bygges rundt i et boblebad. I dette tilfælde tjener det som et opholdsområde. Der er ingen grund til at dække dækket, da hele punktet er at nyde solen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar