Byg det, så gild det!

Gold leafing er en trend i hjemmet indretning, der også kaldes forgyldning. Med guld tilbehør bliver varm ejendom i design, kan en smule guld gøre underværker for dit boligareal. Sådan er det nemt at opnå et stykke af luksusen i dit hjem.

Vælg en vægskulptur.

Gilded wall art kan være en glimrende måde at bringe raffinement og kreativitet til en blid hvid væg. Hold resten af ​​dit værelse indrettet nedtonet, dog for større effekt.

Gamle og Gyldne Arbejde som en Charm.

Badeværelset er det perfekte sted at opnå noget guldflair. Gilding fungerer specielt godt med renæssancespirerede, vintage møbler og tilbehør. Udseendet udstråler rigdom og luksuriøsitet.

Decadent Roman Designs.

En anden dramatisk og udsøgt måde at opnå forgyldning på er gennem romersk inspiration: tænk lange søjler og dekorative buer. En smule guld bragt til disse designs går langt for at gøre boligarealet langt mere overdådigt.

Tips til guld i det moderne hjem.

MoreINSPIRATION
  • Sådan ser du efter de rigtige tilbehør til hjemmet
  • Trend: Geometriske udskrifter
  • Hot Trend: Snake Décor

Du kan tilføje nogle forgyldt glæde til dit hjem på nemme måder, uden at det skal minder om en tidligere æra. Et par ting, såsom guld statuer eller tilbehør, kan være en god måde at embolden din bolig på i moderne omgivelser. Gør dem interessante nok til at berettige opmærksomheden.

Selv kun ét udsagnsstykke - som et forgyldt spejl - kan tage et moderne boligareal til større højder. Skønheden om forgyldte genstande er, at de passer godt sammen med forskellige farvepaletter, fra neutrale til blues og endda dybere nuancer, afhængigt af hvilken type udseende du vil have. Hold rummet neutral, hvis du vil have en elegant og moderne atmosfære.

Guddommelighed i detaljerne.

Husk, det er de små detaljer, der går langt i retning af at ændre indretningens indretning eller styrke dit tema. Guldkraner er en stor trend i design i øjeblikket. Disse detaljer opløfter et badeværelse eller køkken nemt og føjer et strejf af klassen.

Gilded Wallpaper.

Tapet er altid en nem måde at gøre dit værelse mere interessant og / eller farverigt. Gilded tapet, på den anden side, tager indretningen opdatering et skridt videre. Forgyldt tapet er måske ikke egnet til alle rummets vægge, især hvis mønsteret er indviklet, men det kunne gøre en accentvæg et levende tilbehør til dit værelse.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar