Builder-Grade Køkken Omdannet til Top-Of-The-Line Madlavning Spillested

Da boligejere begyndte dette køkken remodel proces, de søgte at omstrukturere og helt genopfinde deres "builder grade" køkken. Intet blev brudt nødvendigvis, men de kunne aldrig lide designet og materialerne var mangelfulde.Case Design / Remodeling, Inc. blev opført for at omdanne køkkenet til ejerens drømmekøkken. Det endelige køkken er udstyret med top-of-the-line finish og apparater, herunder separate køleskabe og frysere fra Sub-Zero, et 48 "dual-fuel Wolf-sortiment med integreret grill, en brugerdefineret rustfri / oliebrændt bronzekap, Bosch opvaskemaskine med brugerdefineret kabinetpanel og en skarp mikrobølgeovn.

Derudover var der et par "hans" og "hendes" anmodninger om det nye køkken. For hende var det vigtigt at planlægge hvert enkelt kabinet metodisk til at omfatte udrulningshylder, toekick skuffer på øen og ben, der flankerer intervallet og indbefatter smal opbevaring blandt andet. For ham var store apparater et must-have, så han kunne sætte sin madlavning og underholdende færdigheder til at bruge.

Med varierende finish, herunder Arctic White med Black Glaze ahornskabe med Brown Lapiz tællere rundt om perimeteren og farvede Espresso ahornskabe med White Macaubas tællere langs øen, har køkkenet også state-of-the-art teknologi med et integreret Sonos-system til trådløs forbindelser, LED-indbygget belysning og belysning inde i glasskabe. Det nye køkken giver familien til fire mulighed for at skabe og samle til gode måltider såvel som at underholde stil og lethed med det nyeste køkkendesign. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Case Design / Remodeling, Inc.]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar