Brick Bungalow i Canada bliver moderne 'Flipped House'

Flipped House er en to-etagers bolig med et moderne, nøglefærdigt design beliggende i et kvarter domineret af mere traditionel arkitektur. Holdet på Atelier RZLBD renoverede en eksisterende mursten bungalow i Ontario, Canada, og tilføjede et andet niveau til strukturen.

Projektet får sit navn fra sit ukonventionelle "vendt" layout. Mens en typisk bolig holder alle offentligt modstående rum begrænset til hovedetagen, med private områder som soveværelser, der er sekvestreret ovenpå, Flipped House deler sine offentlige og private zoner på hver side af et lodret plan.

Som følge heraf er hjemmehule, køkken, spisestue og stuer alle placeret på gaden mod nordøst, mens husets tre soveværelser spænder over begge niveauer af bygningens mere afsides sydvestlige ende.

Indvendigt omgiver knudrede cedertaller det sammenhængende køkken og spisestue, indpakning af sidevæggene og loftet over for at skabe en følelse af varme og storhed. Det sammenhængende køkken og spisestue i første etage er dobbelthøjde, hvilket giver en dramatisk effekt, når du kommer ind i huset.

Ovenpå går et fleksibelt familieværelse til en lille træterrasse bygget oven på den eksisterende garage. I den anden ende er der et luftigt hjemmekontor, der giver skrivebord plads til to. Oplysninger fra Atelier RZLBD; arkitektonisk fotografi høflighed af Borzu Talaie.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar