Køjeseng Soveværelse Møbler til børn

Når du har mere end et barn, er det ikke altid let at bestemme, hvordan man designer deres værelser. De er næsten aldrig enige om at dele rummet, for ikke at nævne sengen. Så sandsynligvis den bedste løsning ville være at have to overlejrede senge. På denne måde vil de begge have deres egen seng og de behøver ikke at se hinanden. Plus køjesenge er altid sjovt.

Forældre er ikke altid åbnet for denne mulighed på grund af sikkerhedsproblemet. Men denne struktur er meget sikker og elastisk, der tilhører kategorien billige senge på kun 99 £. Vagtskinner er dobbeltboltede for ekstra styrke, og sengene er sikret sammen ved hjælp af kraftige stålstik. Det har også en nem at klatre stige, også barnesikker. Hele stykket har en ultra-holdbar håndhåndteret finish, der beskytter træet og samtidig bringer træets naturlige skønhed og farve ud.

Og hvis du af en eller anden grund ikke kan lide at have sengene ovenpå den anden, kan du altid bruge dem som to separate senge. Når den rigtige tid kommer, eller du bare har brug for ekstra plads, kan du bare samle dem og problemet er løst. American Spirit Kids Furniture Set kan købes for 1620 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar