Stilfulde køjeseng planer - det er alt i detaljerne

Køjesenge er ekstraordinært praktiske, og det er nemt at se hvorfor. Få andre muligheder er lige så gode for et lille rum som disse kølige køjesenge, vi er ved at vise dig. De er pladseffektive, og det er en af ​​de ting, der er mest vigtige, når man beskæftiger sig med en lille grundplan, men de er også billige og nemme at bygge, hvilket gør dem perfekte DIY-projekter for dem, der elsker en simpel udfordring. Vi har sammensat et sæt køjesengsplaner, som vi tror, ​​du virkelig nyder at tjekke ud.

For at sikre succes med dit projekt, skal du bruge nogle solide køjesengsplaner, som du kan bruge. Enhver fejl kan koste dig tid, penge og kræfter for at være sikker på at se instruktionerne omhyggeligt og følge dem præcist. Der er nogle planer på jaycustomcreations, som du kan bruge, hvis du kan lide denne særlige designidee. Disse dobbelte køjesenge har et forenklet og lidt rustikt udseende. Vi finder deres robusthed charmerende.

Planerne deles på cherishedbliss er for køjesenge med en industriel karakter. Rammen er lavet af træ og har enkle og elegante linjer, mens stigen, der giver adgang til den øverste køje og rækværket er lavet af metalrør og fittings. Kombinationen passer rigtig godt til designet, især med den smukke gråskala, der bruges overalt.

Der er mange måder, hvorpå du kan personliggøre et håndlavet møbel, og når det kommer til toddler køjesenge, kan dette også være en sjov proces. Et sødt eksempel kan ses på theruggedrooster. Den øverste køje har denne dejlige ramme, der danner en tonehøjde, som et tag på et hus. Bortset fra det, kan vi også lide minimalismen i hele designet og klarhed og enkelhed af linjerne.

De klassiske køjesengsplaner har to identiske sengrammer, den ene over den anden i en parallelformation. Det er dog ikke den eneste mulighed. Hvis du for eksempel vil sætte køjesenge i et hjørne af rummet, kan et vinkelret design være mere praktisk. For bedre at forstå, hvad vi forsøger at foreslå, skal du tjekke de planer og vejledningen på theprojectgirl.

Bunkernes strukturelle integritet og basisdesign er lige så vigtigt som udseendet. Der skal være balance mellem disse elementer, og vi vil gerne eksemplificere det med et projekt, vi fandt på ana-hvid. Det her viste design er ret simpelt og lige til det punkt, og det, vi kan lide mest om det, er valget af farver, især den mørkeblå skygge, der bruges overalt, og den måde, hvorpå den kombinerer med de skarpe hvide sengetøj og den røde skridtstole .

MoreINSPIRATION
  • Træ køjeseng med et simpelt og naturligt udseende
  • Sparer plads og legesyge køjesenge
  • Sparer plads og bliver stilfuldt med trepersoners køjesenge

Tilpasning er nøglen uanset projekt. Når du opbygger en køjeseng fra bunden og selv når du giver en en makeover, er der masser af ting, du kan fokusere på for at give det mere karakter og til at tilpasse det til din smag. For eksempel, de køjeseng planer delt på 4men1lady omfatter elementer som praktiske indbyggede opbevarings skuffer og gardiner til privatlivets fred.

Med rustikke eller farmhouse-stil køjesenge er der ikke meget at bekymre sig om i form af finish og faktiske design. En moderne køjeseng kan dog være lidt mere krævende i denne forstand, men kun hvis du vælger at gøre det sådan. For eksempel kan du lege med kurver, forskellige forskellige overflader, teksturer eller farver for at skabe et design, der er øjenbehageligt og spændende uden at stå for meget. Den køjeseng planer fra pneumaticaddict kan tilbyde som mulighed.

De indbyggede køjesenge på christlovesjulia har også et rent, simpelt og moderne udseende, og planerne og vejledningen viser dig præcis, hvordan man opnår dette udseende. At samle rammen er den vanskeligste og vigtigste del af projektet. Derefter kan du blive kreativ med de afsluttende detaljer. Farv eller mal træet og tilpass alle andre elementer.

Køjesenge er nyttige og sjove ikke bare for børn, men også for voksne. Det er rigtigt, at der ikke er mange situationer, hvor køjesenge kan og bør erstatte en almindelig seng, men vi kan tænke på mindst en. Lad os sige, at du har et ledigt værelse, og du beslutter dig for at omdanne det til et gæstesoveværelse eller til et hjemmekontor med mulighed for også at byde gæsterne velkommen derinde. At spilde gulvplads med en dobbeltseng er ikke praktisk, men køjesenge eller Murphy senge er. {fundet på diynetwork}.

Ligesom projektet fremhævet på mikaelmonsonphotography antyder, er det alle i detaljerne. Faktisk den ting, vi elsker mest om disse køjesenge er reb og træ stige. De søde sconces er også dejlige og sengetøjet giver hver køje en masse karakter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar