Læder Butterfly Stole - Klassisk Og Stadigt Elegant

Klassisk og berømt over hele verden har sommerfuglestole endda en plads i Knoll Museum og har forblevet et symbol på elegance gennem årene. Det blev oprindeligt designet i 1938 og blev introduceret i verden i 1940. Det populære design blev klassisk og mange variationer dukkede op. Den med læderbeklædning er den elegante variant af det mere afslappede originale design.

af Scott Hargis

Læderet giver denne stol et mere elegant udseende, i modsætning til stofversionen, der har et afslappet design. Butterflystole udviklede sig hurtigt til en moderne designkunstner, snart de først blev opfattet. Grunden til, at denne type stol er så populær selv i dag er, at den har et simpelt og genkendeligt design, og det er også en af ​​de mest alsidige stole, du kan finde. Denne kombination gør den uimodståelig.

MoreINSPIRATION
  • Elegant drejelig læderbordsstol
  • 5 læderstole, som dit hjem har brug for
  • Den elegante Brno stol til spisebord

af Jim Tetro

af Brandon Barre

Butterfly stolens alsidighed består i, at det ser godt ud i stort set hvert værelse. Brug det i stuen omkring kaffebordet, i soveværelset, i din læsekrog, selv ved spisebordet. Du kan også tage stolen udenfor, på balkonen, på terrassen eller på dækket. Det er meget behageligt og læderversionen er også mere modstandsdygtig. Hvad der også gør disse mange alsidige stole vidunderlige, er, at de tager lidt gulvplads og er lige så behagelige som en robust lænestol, om end ikke mere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar