Kabinefeber: Hvordan man opnår kabinen Søg efter hyggelige, trendy indretning

Cabin-inspireret indretning er altid en vinder, når det kommer til at gøre hjemmet hyggeligt, og det skal ikke kun være en mulighed i vintermånederne. Her er nogle gode ideer til at bringe trendy hytte indretning i et rum.

En moderne tage på hytter.

Cabin indretning behøver ikke at gøre dig til at tro, at det er begrænset til vintage eller klassiske ideer. Opbevar dit træmøbler og / eller pejs (der er underskriftsgenstande i kabinen), men tag også trendy ting ind i lokalet, som f.eks. Fjernsynsenheder eller moderne møbler. På denne måde får kabinefølelsen et moderne spin samtidig med, at dets rødder bevares i vintage charme.

Moderne lysarmaturer eller lysekroner kan også medtages i et kabine-inspireret rum. De tilføjer elegance og klasse til den trøstende atmosfære.

Rustik appel opnået med sten.

Brug af sten i indretning er en fantastisk måde at få et levende rum til at virke rustik og interessant. Når det kombineres med træ, brænder sten (som i tilfælde af en stenmur) indretningen til kabineindretningen til livet.

Vælg Lysere Træ til et Sunnier Living Space.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man bringer hyggelige hytter ideer til dit vinterhjem
  • 5 Cabin-inspirerede farvekombinationer
  • Giv dit hjem en hyggelig, kabin følelse denne vinter

Mørkere toner af træ er ikke alles kop te, og bare fordi du designer et værelse, der indeholder kabine-inspireret indretning, betyder det ikke, at du skal blive tvunget til at bruge rigere trætoner. Lysere træ er perfekt til moderne rum. De gør et værelse lysere og hjælper dem til at virke større end de er, men alligevel overføre varmen forbundet med hytter.

Hytter, der charme.

Et af punkterne om at designe med en kabine i tankerne er at bruge charmerende tilbehør. Hytter tænker på at invitere levende rum, der er gemt væk i skovene, ikke? Nå, du kan strejke charme ved at bruge mønstre i kabinen-inspirerede rum, f.eks. I form af sengetøj; vælge smukke tapet; og / eller tilføje et feminint tryk i form af pastelfarver for at blødgøre rummet.

Hvilke farver for hytter?

Ideen om hyggelige hytter må ikke kun være din indretning inspiration, når vejret tager en tur mod kulden. Om sommeren kan hytter også tiltrække. Det er her hvor lyse, jordiske farvetoner i et rum kommer ind.

Jordfarver er perfekte til det kabine-inspirerede rum. Sådanne farver omfatter rødt, grønt, der minder om udendørs og solgult. Brug af disse farver i din vægmaling, stof eller polstring bringer dit værelse til en lysstyrke, der supplerer et rustikt indretningsvalg fabelagtigt.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar