Delightful Rustic Feel Exuded af California Beach Home

Anders Lasater Architects forvandlet en afslappet strandbolig i Laguna Beach, Californien, til en indbydende moderne bolig. Huset på to niveauer har et imponerende åbent socialt område, en udendørs swimmingpool og en terrasse.

"Det er svært at forestille sig nu, men dette lette, moderne California Farmhouse var engang en træt og slidt 1950'ers rancher, der manglede nogen af ​​de stilarter, der gjorde 1950'erne cool og hip," sagde arkitekterne. "I stedet var det mørkt og kedeligt og havde ikke plads til en voksende familie til at lave et hjem."

"Vi arbejder tæt sammen med ejerne og skaber en lysende samling tankevækkende organiserede mængder, der danner baggrund for deres daglige familieliv, mens vi dækker sollyset og ser ud over det."

Første sal i denne strand hus i Californien rummer stue, spisestue og køkken områder organiseret i en åben plan. Gulv til loft vinduer fanger havudsigt og bringer dagslys inde.

Farvepaletten består af dejlige trætoner (til nogle af møbler og gulve) og lyse hvide (vægge, loft, køkkenudstyr, sofa). Denne fusion giver et rummeligt og indbydende hjem. Soveværelserne er placeret på andet niveau og har en charmerende rustik stemning. Nyd den virtuelle tur! Fotografi høflighed af Anders Lasater Architects.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar