Ringer alle talentfulde friske læsere. Vi har en udfordring for dig!

Det er på tide at trække vejret tilbage i dit hjem og måske endda vinde en lille indkøbsbonus, mens du er ved det. Zinc Door Spring Color Design Contest på Olioboard handler om fed nuancer, lykkelige rum og ser frem til, hvad det nye år har at tilbyde. Nu er det lige så god tid som nogen at starte din forårsmakeover.

Hvis du ikke er bekendt med Olioboard.com, det er en indretningsdesign moodboard skaber hvor medlemmer kan oprette 2D eller 3D rum design for at få en fornemmelse for et rum. Du kan købe produkter, gemme genstande, uploade dine egne billeder, oprette moodboard designs og shoppe alt på ét sted. For at gøre tingene mere klare over, hvad Oliboard er her er et kig på to rumdesigner skabt af Olioboards talentfulde medlemmer.

Blå Seal Af Tenividesigns

Afslappet Moderne Af NYCLQ

Det er utrolig nemt og sjovt at bruge det kom ind i konkurrencen og giv det en tur. Lav et humørbrætdesign, der skildrer din ideelle forårsmængde, og sørg for at inkludere mindst 5 Zink Dør-produkter, så din indtræden er kvalificeret til at vinde.

Både mig og vores gode ven Jaime Derringer, grundlæggeren og redaktøren af ​​Design Milk, vil dømme konkurrencen, og vi glæder os til at se alle de fantastiske designs, der er skabt af vores talentfulde læsere.

Konkurrencen løber indtil 19. marts. Glem ikke at stemme dagligt til dine favoritborde, og sørg for at dele dem på facebook og twitter for at opfordre andre til at stemme.

Den 19. marts stopper afstemningen, og de 25 bestyrede bestyrelser vil blive sat foran Jaime og mig selv for at bestemme de vindende tre. God lykke til jer alle sammen. Vi kan ikke vente med at se, hvad du kommer med. Hav det sjovt!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar