Camouflaged House i Caledon af Ian MacDonald Architect

Nogle gange føler vi os så trætte af alt, der omgiver os, og vi har en følelse af, at alle bliver irriterende. Vi forsøger at undslippe alle disse stressfulde ting og søge efter et skjult og fredeligt sted, hvor vi kan genoplade vores batterier igen og finde vores indre fred. Det skal være et roligt, varmt og behageligt sted.

Måske har Ian MacDonald Architect en løsning. Det designet et camouflageret hus i Caledon, Ontario, Canada. Det er en mærkelig formet bygning, der ligner en militær, spion base. Den er bygget på jorden, med et græs, overdækket tag. Det ligger i nærheden af ​​en sø, som vil tilbyde dig en vidunderlig, afslappende udsigt og dets indretning er baseret på enkelhed, praktisk og komfort.

MoreINSPIRATION
  • Diverse boligdesign fra arkitekt Ian MacDonald
  • H-formet hus designet af vinden synspunkterne
  • Joanna Laajisto Helsingfors baseret interiør arkitekt hus tur

Soveværelset har et simpelt design og træ synes at være det vigtigste materiale, der anvendes til alle møbler. Det samme sker med designet af badeværelset, der er overflod i enkelhed, og skønhed og træ er også den vigtigste ingrediens for møblerne.

Udemøblerne er enkle, og det bruges den neutrale grå farve. Glasvæggen vil give mere naturligt lys inde og forstærker ideen om plads og lys.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar