Canadisk Design Candy: Levende Moderne Model Home Design i Toronto

I et kvarter fyldt med gamle huse skinner dette boligprojekt et lys af moderne liv og fungerer som en oase af komfort og stil. Denne samling af interiører udgør en moderne model hjem for Trinity Bellwoods Town + Homes. Designet af Toronto-baserede Cecconi Simone, det lyse interiør, der ses i Toronto, Canada, erobrer seeren med en pulserende atmosfære, der forestiller sig af stilfulde sorte, hvide, valnød og gule detaljer.

Brugerdefineret mølle sikrer, at alt ser glimrende ud, under nøje udvalgte lys, mens skiftende lukkede og åbne opbevaringsrum skaber en fascinerende rækkefølgen af ​​mængder og hulrum, der strækker sig over hele jorden.

Sådan kan designere ændre en livsstil og pålægge en mere elegant atmosfære: "Trinity Bellwoods Town + Homes er uhyre moderne i et markedssegment, der er fyldt med traditionelt produkt. Inden for boligerne producerer udvidede horisontale spændinger af brugerdefineret, åbent og lukket millwork indgrebssammensætninger af faste stoffer og hulrum. Trappen, køkken-øen tårnet og integreret udstødningsbeholder introducerer modulerende elementer af lodrethed. Master suiter har Cecconi Simone brugerdefinerede søvn enheder, vægmonterede forfængelighed og medicinskabe fås via et drejeligt spejl. "

Fotograferet af Joy von Tiedemann spredes det åbne og indbydende byhus over 956 kvadratmeter. Det er nok plads til at rejse en lille, glad familie. Eller vil du vælge en anden slags indstilling til din egen familie livsstil?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar