Tower Cabin gør det meste af det barske canadiske landskab

Den ekstremt stejle natur på stedet forlod dette fjerne stykke jord ubesværet og vild i lang tid, men i 2015 besluttede nogen at det ville være et perfekt sted for et sommerhus. Webstedet er beliggende i Inverness, Canada og er udsat for de barske forhold, der medfører store tordenvejr, saltsprøjt og stærke vinde.

På grund af det måtte kabinen være i stand til at modstå alt det, og det betød, at det behøvede at have et robust struktursystem. Samtidig ønskede ejerne, at de skulle vise deres store respekt for naturen og det betydede igen et minimalt fodspor.

Webstedets art var imidlertid ikke udgangspunktet for projektet. Det hele begyndte med tanken om en hytte midt i naturen, i et fjernt og vildt område, hvor dets ejere kunne undslippe deres travle liv og finde noget fred hver gang imellem.

De ansvarlige for de tidlige stadier af projektet var Design Base 8, en arkitektur og designstudio ledet af tre talentfulde fagfolk: Garrett Helm, Jon Siani og Jon Wilson. De startede projektet og nåede ud til Omar Gandhi Architects. Dette resulterede i et samarbejde om det endelige design, detaljer og byggeprocessen.

For teamet på Omar Gandhi Architects er samarbejdet mellem arkitekt og klient i bunden af ​​alt, og det land, hvor en struktur er bygget, har direkte indflydelse og udformer designet. Deres fokus er på brugerdefineret moderne design og mener, at god arkitektur ikke behøver at være dyrt, alle ideer, der afspejles i kabinens design.

MoreINSPIRATION
  • Et tårnferiehus ligger over skoven og tilbyder udsigt over bjergene
  • Tower House i Texas af Andersson Wise Architects
  • Rundtårnet restaurering

Arkitekterne, designerne og klienterne var enige om, at miljøet skulle udstilles, og at kabinens design skulle tilskynde beboere til at komme ud og udforske deres omgivelser. For også at opfylde behovet for et minimalt fodspor designet de kabinen i form af et højt tårn.

Tårnet har to visningsplatforme, hvorfra man kan nyde udstrakte udsigter. Man ser direkte mod havet og den anden er justeret med dalen. De sidder begge over træetræerne. Herfra er omgivelserne med deres stejle skråninger, kløfter, skove og klippeklipper fantastisk og meget mindre skræmmende.

I stueetagen var indgangen og soveværelserne placeret. Dette efterlader de sociale områder på de øvre niveauer, hvorfra udsigten er smukkeste. Et dobbelt højde køkken og en spisestue kan findes på anden sal mens tredje sal er reserveret til en rummelig opholdsstue.

Den forhøjede placering af stedet giver kabinen mulighed for at tilbyde panoramaudsigt over hele ejendommen og videre. Men synspunkterne var ikke den eneste bekymring. Arkitekterne og designerne måtte finde en måde at opretholde et let udseende på og minimere fodaftrykket, samtidig med at kabinen har en stærk struktur og er beskyttet mod kraftig vind, regn og alt andet, som naturen kaster på.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar