Cantilevered Home i Barcelona byder på bæredygtige funktioner: Casa LLP

Alventosa Morell Arquitectes afsluttet design og udvikling af Casa LLP, et indbydende cantilevered hjem i Barcelona, ​​Spanien. Bygningen var specielt beregnet til at imødekomme nutidens levende behov for to søstre. Lavt energiforbrug var et af de vigtigste krav hos klienterne, der søgte et højt niveau af uafhængighed.

Den lette bolig blev bygget på to fastholdelsesvægge, der er parallelle med plotens konturlinjer. En fuldt glaseret facade gør det muligt for indbyggerne at nyde den majestætiske udsigt over Parc Metropolità de Collserola.

Ifølge arkitekterne består trærammen, der omgiver og delvist støtter konstruktionen, af fem paneler, der er vinkelret på betonvæggene nedenfor. Disse paneler organiserer de forskellige rum i huset med ideen om, at hver enkelt indbygger kunne nyde to private værelser, spisestue og opholdsstue, badeværelse, køkken og terrasse. Bæredygtige træk ved projektet omfatter miljøvenlige byggematerialer, en træventileret facade og brugen af ​​et grønt tag, som giver termisk modstand.

Nyd galleriet og lad os vide dine tanker! [Fotografi af Adrià Goula]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar